Prijenosna računala

+90 modela perijenosnih računala
+10 robnih marka


Prijenosna računala u Elipso ponudi idealni su spoj uloženog i dobivanih perfomansi. Osim tradiconalnih laptopa nudimo i popularne netbookove koji predstavljaju idelani spoj niske cijene, male težine i dovoljnih performansi za neprestano uživanje u surfanju.
Tip:
Proizvođači:
Cijena:

Sortiraj po:
Dostupno u:

Odabir Prijenosnog računala

Prilikom odabira prijenosnog računala savjetujemo Vam da dobro razmislite koje su Vam karakteristike računala najbitnije te ulažite samo u one performanse koje Vam trebaju. Obratite pozornost na težinu Vašeg prijenosnog računala ako ga namjeravate nositi cijeli dan sa sobom. Obratite pozornost na težinu vašeg prijenosnog računala ako namjeravate nositi cijeli dan sasobom. Ne ustručavajte se uzeti procesorskom snagom slabiji model na dobrobit manje težine i duljeg trajanja baterije. Ako često gledate FULL HD filomove prepručljivo je uzeti model s jačim procesorom. Za ljubitelje računanlih igara savjetujemo da ne štede na perfomansama, svako ulaganja u perfomasne sada vrača se iznimin zadovoljstvom u prekrasnoj grafici modernih 3D igra budučnosti. Preporučamo modele sa manjim zaslonom, 10-13 inča ako će Vam laptop služiti samo za surfanje po netu, a modele od preko 15 inča sa velikim zaslonom, preporučamo ako će se laptop koristiti za posao.
Elipso.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više. Nastavkom pregledavanja elipso.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića.