Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

PDP PS5-LVL50-WHT Zoom
PDP PS5-LVL50-WHT headset; gaming; ps5; ps4; white

55,61 €

418,99 kn

  • na lageru dostupno

Boja: Bijela

Igrajte na visokoj razini i predvidite sljedeći potez vašeg neprijatelja s kristalno čistim zvukom žičanih stereo igraćih slušalica PDP Gaming LVL50 za PlayStation 5. Uz nenadmašnu udobnost i uravnotežen zvuk postignite poboljšanu kvalitetu igara koju zaslužujete. Ostanite u vrhu igre i jasno komunicirajte sa svojim timom putem fleksibilnog mikrofona za uklanjanje buke na žičanim stereo slušalicama PDP Gaming LVL50.
Prilagodite glasnoću u hodu pomoću prikladnih zvučnih kontrola na uhu, plus značajka preklopnog mikrofona. Priključite slušalice izravno u kontroler za jednostavno postavljanje bez muke. Uživajte u dinamičnom zvuku kroz par moćnih 50-mm upravljačkih zvučnika visoke rezolucije. S prozračnim jastucima za uši od najlonske mreže i podesivom laganom trakom za glavu, ove slušalice omogućavaju vam ugodu tijekom dugih igraćih sesija, tako da se možete usredotočiti na vođenje svog tima do pobjede!
Šifra: 151105
Robna marka:PDP
Kataloški broj: PDP PS5-LVL50-WHT
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Igraće konzole
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA