Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

SONY DSENSE-GP Zoom
SONY DSENSE-GP gamepad; ps5; dualsense; wireless

78,17 €

588,97 kn

  • na lageru dostupno

Otkrijte realističnije iskustvo igranja uz novi inovativni upravljač za konzolu PS5.

Bežični upravljač DualSense za konzolu PS5 nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.

- Dodirne povratne informacija:
Osjetite fizičke povratne informacije o događajima u igri uz dva aktuatora koji su zamijenili tradicionalne vibrirajuće motore. Ove dinamičke vibracije u vašim rukama mogu simulirati osjećaje svega, od okoliša do trzaja različitog oružja.

- Adaptivni okidači:
Iskusite različite razine sile i napetosti dok komunicirate sa svojom opremom u igri i s okolišom. Od zatezanja sve čvršće uzice luka do naglog kočenja u jurećem automobilu. Sada možete osjetiti fizičku vezu s onime što radite i što se događa na zaslonu.

- Ugrađeni mikrofon i priključak slušalice s mikrofonom
Razgovarajte s prijateljima na mreži uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice na priključak od 3.5mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenske tipke.

Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom.

Poznate značajke:
- Ugrašena baterija. Napunite i igrajte, sadau uz USB Type-C
- Integrirani zvučnik. Odabrane igre dobivaju dodatnu dimenziju uz uvjerljive zvučne efekte koji pršte iz upravljača.
- Senzor pokreta. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.
Šifra: 145555
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY DSENSE-GP
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Igraće konzole
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA