MAGNAT D180554 Zoom
MAGNAT D180554 slušalice; in-ear; lzr 340 white vs. cop

199,00 kn

EAR? PREVIŠE!

LZR in-ear model slušalica s komponentama napredne izvedbe: LZR 340 s driverom Laser Tech od 10 mm koji je optimiziran tehnologijom Klippel za savršen zvuk! Imaju optimalnu zaštitu od vanjske buke zahvaljujući kapicama koje dolaze u 3 različite veličine i tako štite ušni kanal. Korištenje? Jednostavno! Upravo zahvaljujući daljinskom upravljaču s tipkom i funkciji za razgovor handsfree koji su dio vrhunskog plosnatog kabela koji se ne zapetljava.

BOLJE OD DRUGIH

LZR-ZVUK ZA VAN!
LZR in-ear model slušalica s ekskluzivnim driverom Laser Tech od 10 mm pruža savršeni zvuk kod korištenja s mobilnim uređajima! S najmodernijom tehnologijom Klippel donosi maksimalnu preciznost i prostornu izvedbu. Pozadinska buka? Ne dolazi u obzir – slušalice koje štite ušni kanal poništavaju pasivnu buku.

ERGONOMSKE I LAGANE

Izvrsna udobnost nošenja zahvaljujući optimiziranoj ergonomiji. Kapice za slušalice dolaze u 3 različite veličine čime osiguravaju savršeno pristajanje i pružaju odličnu zaštitu od pozadinske buke. Sa samo 14 grama, model LZR 340 lagan je poput pera.

JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE!

Daljinski upravljač s jednom tipkom ugrađen je u vrhunski plosnati kabel koji se ne zapetljava i ima zaštitu od pucanja. Funkcija za razgovor handsfree, jednostavno korištenje, čvrstoća i izdržljivost. Plus pozlaćeni kontakti za maksimalnu stabilnost signala.

VISOKOKVALITETNA JEDINSTVENOST

LZR 340 – kompaktne i lagane slušalice u visokokvalitetnom pakiranju. Dostupne su u 3 različite kombinacije boja za izražavanje različitih osobnosti: crno-srebrne, bijelo-brončane i sivo-zelene.

__________________________________

ZNAČAJKE I TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

VRSTA
In-ear slušalice

DRIVER
10 mm laserska tehnologija

IMPEDANCIJA
16 ?

ZVUČNI TLAK
(1 kHz, 1VRMS) 113 dB

DISTORZIJA
(1 kHz, 106 dB) <0,24% THD

DOSTUPNE BOJE
Black vs. Silver – crno-srebrna
Grey vs. Green – sivo-zelena
White vs. Copper – bijelo-bakrena

MASA
14 g

ISTAKNUTO

In-ear slušalice napredne izvedbe
Proizvedene u Njemačkoj
Driver Laser Tech od 10 mm optimiziran Klippel® tehnologijom
3 veličine kapica za slušalice za izolaciju buke
Iznimno udobne za nošenje zahvaljujući optimiziranoj ergonomiji
Vrhunski plosnati kabel koji se ne zapetljava s ugrađenim daljinskim upravljačem, funkcijom handsfree, pozlaćenim priključcima i konektorima s pregibnicama
Šifra: 134162
Robna marka:MAGNAT
Kataloški broj: MAGNAT D180554
Kategorija: AUDIO - VIDEO > SLUŠALICE