Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

hello spring 2024
SENNHEISER 508973 Zoom

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.

SENNHEISER 508973 slušalice; in-ear; tws; cx; crne

109,90 € 129,00 €

  • na lageru dostupno

  • Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
Stavite zvuk na prvo mjesto, kao što to čini Sennheiser. Stavili smo 75 godina vodeće audio tehnologije u nove CX True Wireless slušalice.

Pružaju kristalno čist zvuk s dubokim basovima koje možete lako prilagoditi svom osobnom ukusu. Uz ergonomski dizajn za vrhunsku udobnost nošenja i intuitivne kontrole za maksimalnu jednostavnost upotrebe, imat ćete prvorazredno iskustvo slušanja kod kuće, na poslu ili u pokretu.

Vrhunski zvuk
Gdje god bili, što god radili; uživajte u svojim omiljenim pjesmama do maksimuma s prilagođenim pretvaračem TrueResponse za kristalno čist zvuk.


Lako se nosi
Upadljiv ergonomski dizajn osigurava vrhunsku udobnost nošenja. A, s "adapterima za uši" u 4 veličine lako je postići savršeno sigurno prilagođavanje bilo kojoj aktivnosti.


Nadohvat ruke
Prilagodljiva kontrola na dodir omogućuje jednostavnu kontrolu zvuka, telefonskih poziva i brz pristup Siri i Google Assistantu.

Druge značajke
S dodatkom Bass Boost i ugrađenim ekvilajzerom koji se aktivira putem aplikacije Smart Control, možete prilagoditi svoj zvuk.
Možete zaboraviti na svoju okolinu i izgubiti se u glazbi ili se usredotočiti na svoj poziv zahvaljujući Pasivnom poništavanju buke.
Izađite vani u bilo koje vrijeme kako biste doživjeli izvanredno audio iskustvo, čak i kad je mokro; možete se osloniti na njihovu otpornost na prskanje IPX4.

Paket sadrži
CX True bežične slušalice
Kompleti silikonskih ušnih adaptera (XS, S, M, L)
Kutija za punjenje
USB-C kabel

Slušalice tipa In-ear
Bežična veza Da
Veza Bluetooth
Kontrolna pločica Da
Mikrofon Da
Aktivno uklanjanje buke Ne
Pojedinosti
Autonomija baterije 27 h
Vrijeme punjenja baterije 1,5 h
Promjer driver-a 7 mm
Frekvencijski odziv 5 - 21.000 Hz
Frekvencijski odziv (mikrofon) 100 - 10.000 Hz
Podržani profili A2DP, AVRCP, HFP
Podržani kodeci SBC, AAC, aptX

Dimenzije proizvoda
Dimenzije 59 x 33,8 x 42,3 mm
Šifra: 157581
Robna marka:SENNHEISER
Kataloški broj: SENNHEISER 508973
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Slušalice
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA