SONY MDR10RCB.CE7 Zoom
SONY MDR10RCB.CE7 slušalice

599,00 kn


Slušalice kojima izvođači vjeruju
Za izvođače od izvođača, model MDR-10RC rezultat je potrage za vjernim, prirodnim zvukom. Osjetite svaki udarac bubnja i emotivni visoki ton onako kako je to izvođač zamislio.
Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, tako da ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.
Kada poželite blokirati vanjski svijet, nema boljeg načina za to od uranjanja u svijet glazbe. Slušajte glazbu u posvemašnjoj udobnosti zahvaljujući podstavljenim slušalicama i traci za glavu.
Zahvaljujući preklopnom dizajnu lako se spremaju u torbu
Kada slušalice postanu neophodne na poslu, u noćnim satima ili na putovanjima, preklopni dizajn također je neophodan. Uz to pruža osjećaj sigurnosti i eliminira zapetljavanje kabela.
Slušalice MDR-10RC zadovoljit će i najtvrdokornije ljubitelje basa. Osjetite svaki udarac basa uz veliku neodimijsku pogonsku jedinicu od 40 mm. Ventilacijski otvori povećavaju protok zraka unutar slušalica, čime se poboljšava odaziv na niske tonove.

Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije
Kompatibilnost s pametnim telefonima uz mikrofon na kabelu
Kontrola odaziva na ritam smanjuje pojavu izobličenja basova
Preklopne školjke na slušalicama za jednostavno prenošenje
Pogonski sklop: Dinamična od 40 mm – kalotna
Frekvencijski odziv: 5 – 40.000 Hz
Duljina kabela: 1,2 m
Šifra: 124782
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY MDR10RCB.CE7
Kategorija: AUDIO - VIDEO > SLUŠALICE
Jamstvo:1 godine