Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

akcija sony audio srpanj 2024
Sony LinkBuds S plave Zoom
Sony LinkBuds S plave slušalice, bežične, true wireless, plave

119,00 € 199,00 €

  • Naručit ćemo proizvod nakon Vaše kupovine

Akcija Sony audio srpanj 2024

Akcija traje od 1.7. do 28.7.2024. ili do isteka zaliha.
OTPORAN NA VODU: Da (IPX4)
DSEE EXTREME
VRIJEME PUNJENJA BATERIJE: Pribl. 2,0 h
TRAJANJE BATERIJE (VRIJEME KONTINUIRANE REPRODUKCIJE GLAZBE): Maks. 6 sati (NC uklj.) / maks. 9 sati (NC isklj.)
TRAJANJE BATERIJE (VRIJEME NEPREKIDNE KOMUNIKACIJE): Maks. 3,5 sati (NC uklj.) / maks. 3,5 sati (NC isklj.)
TRAJANJE BATERIJE (VRIJEME ČEKANJA):Maks. 8,5 sati (NC uklj.) / maks. 16 sati (NC isklj.)
Bluetooth verzija 5.2
VRIJEME PUNJENJA BATERIJE: Pribl. 3 h (punjenje putem USB-a)

Ove slušalice pružaju najbolje od oba svijeta – prvorazredni transparentni zvuk iz okoline3 kada želite biti u interakciji sa svijetom ili blokadu buke visoke kvalitete kad vam je potrebna koncentracija. LinkBuds S automatski prelaze sa zvuka iz okoline na blokadu buke i obrnuto ovisno o tome gdje se nalazite i što radite.

Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje gdje se nalazite i što radite, a zatim prilagođava zvukove iz okoline radi idealnog doživljaja slušanja. S vremenom uči obrasce vašeg ponašanja i prepoznaje mjesta koja često posjećujete, primjerice radno mjesto ili omiljeni kafić, te zvuk prilagođava situaciji.

LinkBuds S ostaju male zahvaljujući pogonskoj jedinici od 5 mm s membranom visoke sukladnosti. Unatoč malom formatu proizvode snažan bas i čist vokal za najbolji mogući zvuk svih žanrova glazbe. Bogat zvuk srednjih frekvencija omogućuje jasnu reprodukciju glasova u glazbi, filmovima i podcastima. Uz poboljšanu blokadu buke manje će vas toga ometati dok slušate LinkBuds S.

LinkBuds S podržavaju bežični zvuk visoke rezolucije zahvaljujući našoj tehnologiji kodiranja zvuka LDAC, koju je prihvatila cijela industrija. LDAC odašilje približno 3x više podataka5 u odnosu na klasični Bluetooth® zvuk6, što omogućuje uživanje u sadržaju sa zvukom visoke rezolucije uz izvanrednu kvalitetu gotovo jednaku kvaliteti putem kabela.
Šifra: 156659
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY WFLS900NL.CE7
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Slušalice
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA