PHILIPS 49PUS8303 Zoom
Ambilight slika

Ambilight


Philips Ambilight dodaje novu dimenziju Vašem televizoru. Uz Ambilight ćete se uvijek osjećati kao da ste među zvijezdama, bez obzira na postavke.

Android slika

Android


Philips Android TV donosi Vam više filmova, više serija, više igara i sve širi popis aplikacija i još mnogo toga...

HDR - High Dynamic Range slika

HDR - High Dynamic Range


Oživite sliku pred svojim očima uz HDR. High Dynamic Range – HDR (Visoko dinamični raspon) donosi dramatično drugačije vizualno iskustvo.

P5 procesor slika

P5 procesor


Procesor P5 ima snagu pet procesora i mogućnost obrade golemih količina podataka, što je savršeno za streaming, dolazi u kombinaciji s Ultra HD i 4K slikom.

Zaslon: 4K Ultra HD LED
Dijagonala zaslona: 123 cm, 49 inča
Rezolucija zaslona: 3840 x 2160
Omjer širine i visine: 16:9
HEVC podrška: Da
DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
P5 Perfect Picture Engine
2900 PPI
HDR Premium
Ultra Resolution
Micro Dimming Pro
USB snimanje

P5 Perfect Picture Engine tvrtke Philips pruža sliku briljantnu poput sadržaja koje volite. Detalji imaju zamjetno veću dubinu. Boje su živopisne, a nijanse kože prirodne. Kontrast je toliko čist da ćete osjetiti svaki detalj. Pokreti su tako uglađeni da nikada nećete izgubiti loptu iz vida, bez obzira na to koliko brzo leti.

High Dynamic Range Premium novi je standard za videozapise. Nanovo definira kućnu zabavu zahvaljujući naprecima u primjeni kontrasta i boje. Uživajte u osjetilnom doživljaju koji dočarava originalno bogatstvo i živost, a istovremeno je i odraz namjere redatelja. Krajnji rezultat? Istaknuti dijelovi odlične svjetline, bogatiji kontrast i boje te živopisni detalji kakve još niste vidjeli.

Android Nougat
Četverojezgreni procesor
Kapacitet memorije: 16 GB

Prijeđite granicu tradicionalnog televizijskog emitiranja uz Google Play Store i Philips App Gallery. Uživajte u nepresušnom izvoru filmova, televizijskih emisija, glazbe, aplikacija i igara na internetu. Više sadržaja koji će vam se svidjeti.

Ambilight verzija: 3 strane
Ambilight značajke:
Ugrađeni Ambilight+Hue
Ambilight Music
Način rada za igre
Mogućnost prilagodbe boji zida
Način rada sa svjetlom za opuštanje

Philips Ambilight filmove i igre pretvara u prožimajući doživljaj. Glazba će imati vlastiti svjetlosni šou. Zaslon će izgledati veći nego što je. Inteligentne LED diode oko rubova televizora boje na zaslonu emitiraju na zidove i u prostoriju, u stvarnom vremenu. Dobit ćete savršeno usklađeno ambijentalno osvjetljenje. Još jedan razlog zbog kojeg ćete voljeti svoj televizor.

Izlazna snaga (RMS): 45 W
Tehnologija Triple Ring
Napredne značajke zvuka
Smart Sound
DTS-HD Premium Sound
Kompatibilnost s Dolby Atmos
DTS Studio Sound
DTS TruSurround

Od filmske večeri do važne utakmice ili igri, tehnologija IPS Nano Color pruža živopisne boje i širok kut gledanja. Ujednačene čestice, u nanometrima, apsorbiraju suvišno svjetlo koje stvara zaslon. Crvene ostaju crvene, zelena trava izgleda zelena, a plava je uvijek plava. Čak i ako televizor gledate pod kutom do 60 stupnjeva.

Glasom upravljajte Android TV uređajem tvrtke Philips. Želite igrati igru, gledati Netflix ili pronaći sadržaj i aplikacije u trgovini Google Play? Samo to recite televizoru. Možete i davati naredbe svim pametnim kućnim uređajima koji podržavaju Google pomoćnik, što znači da možete prigušivati svjetla i postavljati termostat tijekom filmske večeri. Pritom ne morate ustati s kauča.

Uz poboljšanu tehnologiju Triple Ring tvrtke Philips pomicanje zvučnika u niskotoncima još je snažnije. Više pomicanja znači snažniji zvuk – tako ćete uživati u snažnijem zvuku čak i iz televizora tvrtke Philips tankog dizajna.

DTS HD Premium Suite omogućuje najnapredniju obradu zvuka za bolji zvuk iz zvučnika. Budući da je sačuvana čistoća originalnog sadržaja, uživat ćete u prožimajućem zvuku, dubokom basu i kristalno čistim dijalozima bez ikakvih promjena u glasnoći, rezanju signala ili izobličenju.

Širokim spektrom boja povećava se standardna paleta boja od 72 % do 90 % ~ 99 %, što rezultira živopisnijim i briljantnijim bojama. Najizraženije zelene, plave i crvene nijanse, proširene mogućnosti reprodukcije boja 4K Ultra HD televizora pružaju najbliže onome što vidimo u digitalnom kinu.

Broj HDMI veza: 4
Broj USB ulaza: 2
Broj komponentnih ulaza (YPbPr): 1

Wi-Fi 11ac 2x2 integrirani
Common Interface Plus (CI+)
Digitalni audioizlaz (optički)
Antena IEC75
Satelitski priključak
Ethernet-LAN RJ-45
L/D audio ulaz
Izlaz za slušalice

HDMI značajke:
Audio Return Channel
EasyLink (HDMI-CEC)
Šifra: 131338
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI 49PUS8303/12
Kategorija: AUDIO - VIDEO > TELEVIZORI
Jamstvo:2 godine