PHILIPS 55PUS7303 Zoom
Ambilight slika

Ambilight


Philips Ambilight dodaje novu dimenziju Vašem televizoru. Uz Ambilight ćete se uvijek osjećati kao da ste među zvijezdama, bez obzira na postavke.

Android slika

Android


Philips Android TV donosi Vam više filmova, više serija, više igara i sve širi popis aplikacija i još mnogo toga...

HDR - High Dynamic Range slika

HDR - High Dynamic Range


Oživite sliku pred svojim očima uz HDR. High Dynamic Range – HDR (Visoko dinamični raspon) donosi dramatično drugačije vizualno iskustvo.

P5 procesor slika

P5 procesor


Procesor P5 ima snagu pet procesora i mogućnost obrade golemih količina podataka, što je savršeno za streaming, dolazi u kombinaciji s Ultra HD i 4K slikom.

philips 55pus7303 k400 akcija 2018

Philips 55PUS7303 K400 Akcija 2018

Akcijska cijena, Logitech K400 Tipkovnica na poklon i osim standardnog dvogodišnjeg jamstva ostvarite još tri dodatne godine jamstva uz prijavu na www.tvpromotion.eu. Akcija traje od 03.12.2018. do 16.12.2018. ili do isteka zaliha.
Zaslon: 4K Ultra HD LED
Dijagonala zaslona: 139 cm, 55 inča
Rezolucija zaslona: 3840 x 2160
Omjer širine i visine: 16:9
HEVC podrška: Da
DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
P5 Perfect Picture Engine
Ultra Resolution
Micro Dimming Pro
1600 PPI
USB snimanje

Uz četiri puta veću rezoluciju od one konvencionalnih Full HD televizora, Ultra HD osvjetljava zaslon s 8 milijuna piksela, a tu je i naša jedinstvena tehnologija Ultra Resolution Upscaling. Uživajte u boljem prikazu bez obzira na kvalitetu originalnog sadržaja te oštrijim slikama vrhunske dubine i kontrasta, prirodnim kretnjama i živopisnim pojedinostima.

Micro Dimming Pro optimizira kontrast televizora na temelju uvjeta osvjetljenja u prostoriji. U kombinaciji s posebnim softverom koji analizira sliku u 6400 različitih zona kako biste mogli uživati u nevjerojatnom kontrastu i kvaliteti slike te uistinu realističnom vizualnom doživljaju – danju ili noću.

P5 Perfect Picture Engine tvrtke Philips pruža sliku briljantnu poput sadržaja koje volite. Detalji imaju zamjetno veću dubinu. Boje su živopisne, a nijanse kože prirodne. Kontrast je toliko čist da ćete osjetiti svaki detalj. Pokreti su tako uglađeni da nikada nećete izgubiti loptu iz vida, bez obzira na to koliko brzo leti.

HDR Plus novi je standard za videozapise. Ponovno definira kućnu zabavu zahvaljujući naprednom kontrastu i bojama. Uživajte u osjetilnom doživljaju koji dočarava originalno bogatstvo i živost, a istovremeno je i odraz namjere autora sadržaja. Krajnji rezultat? Svjetliji naglasci, veći kontrast, širi raspon boja i detalji izraženiji no ikad dosad.

Android Nougat
Četverojezgreni procesor
Kapacitet memorije: 16 GB

Četverojezgreni procesor tvrtke Philips u kombinaciji sa snagom koju donosi Android pruža uzbudljiv doživljaj igranja. Sustav Android na televizoru omogućava vam navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju videozapisa na način koji je izuzetno brz, intuitivan i zabavan.

Glasom upravljajte Android TV uređajem tvrtke Philips. Želite igrati igru, gledati Netflix ili pronaći sadržaj i aplikacije u trgovini Google Play. Samo to recite televizoru. Možete i davati naredbe svim pametnim kućnim uređajima koji podržavaju Google pomoćnik, što znači da možete prigušivati svjetla i postavljati termostat tijekom filmske večeri. Pritom ne morate ustati s kauča.

Ambilight verzija: 3 strane
Ambilight Music
Način rada za igre
Mogućnost prilagodbe boji zida
Način rada sa svjetlom za opuštanje

Philips Ambilight filmove i igre pretvara u prožimajući doživljaj. Glazba će imati vlastiti svjetlosni šou. Zaslon će izgledati veći nego što je. Inteligentne LED diode oko rubova televizora boje na zaslonu emitiraju na zidove i u prostoriju, u stvarnom vremenu. Dobit ćete savršeno usklađeno ambijentalno osvjetljenje. Još jedan razlog zbog kojeg ćete voljeti svoj televizor.

Izlazna snaga zvuka (RMS): 20 W
Clear Sound
Smart Sound
DTS-HD Premium Sound

Daljinski upravljač s glasovnim naredbama i tipkovnicom

Broj HDMI veza: 4
Broj USB ulaza: 2
Broj komponentnih ulaza (YPbPr): 1
Wi-Fi 11n 2x2 integrirani
Antena IEC75
Satelitski priključak
Common Interface Plus (CI+)
Digitalni audioizlaz (optički)
Ethernet-LAN RJ-45
L/D audio ulaz
Izlaz za slušalice

Audio Return Channel
EasyLink (HDMI-CEC)
Slanje komandi s daljinskog upravljača putem mreže
Kontrola zvuka sustava
Stanje pripravnosti sustava
Reprodukcija jednim dodirom
HDCP 2.2
Šifra: 130778
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI 55PUS7303/12
Kategorija: AUDIO - VIDEO > TELEVIZORI
Jamstvo:2 godine