SAMSUNG QE55Q70RATXXH Zoom
SAMSUNG QE55Q70RATXXH qled,139cm,4k hdr,pqi3300,tizen

7.899,00 kn 5.999,00 kn

samsung qe55q70ratxxh akcija ožujak

Samsung QE55Q70RATXXH Akcija Ožujak

Akcijska cijena i besplatna dostava. Akcija traje od 25.03.2020. do 15.04.2020. ili do isteka zaliha.
Veličina zaslona: 55", 139cm
Razlučivost: 3,840 x 2,160
2 prijamnika: 2x T2CS2x
Quantum Procesor 4K
PQI (indeks kvalitete slike): 3300
HDR (High Dynamic Range)
Quantum HDR 1000
HDR 10+
HLG (Hybrid Log Gamma)
Direct Full Array 4x
Stopostotni volumen boja s Quantum Dot tehnologijom
Milijarda boja
Široki kut gledanja
Vrhunsko UHD zatamnjivanje
Local Dimming
Direct Full Array
Povećanje kontrasta
Prirodni način rada
Dolby Digital Plus
Izlaz zvuka (RMS): 40W
Vrsta zvučnika: 2.1CH
Dubokotonac
Multiroom Link
Blutooth Audio
HDMI x4
USB x2
Ethernet (LAN)
Digitalni audioizlaz (optički)
CI utor
Ugrađen bežični LAN
Anynet+ (HDMI-CEC)

Doživite Quantum procesor 4K QLED televizora. Koristi vlastiti jedinstveni algoritam za jasnije slike i prilagođava svjetlinu i zvuk na zaslon kako bi se prilagodio prostoriji i sceni na zaslonu. Moćni procesor QLED televizora ostvaruje bolju rezoluciju i sjajan doživljaj.
AI Upscaling čini veliku razliku. QLED koristi AI Upscaling tehnologiju radi manje šuma, vraćanja izgubljenih detalja i pooštravanje rubova oko predmeta i teksta u slici. Sada možete uživati u sadržaju u gotovo 4K razlučivosti.
Stopostotni volumen boja s Quantum Dot tehnologijom
Boje kao stvarne. Uz jedinstvenu Samsung tehnologiju Quantum Dot, QLED pojačava volumen boje do 100% i daje stvarne boje u mračnim i svijetlim scenama.
Upravljanje pozadinskim osvjetljenjem čini veliku razliku. Direct Full Array 4X QLED televizora pokazuje svaku scenu s preciznim detaljima i nudi veću dubinu u mraku.
Quantum HDR 8X pokazuje više od prirode nego što ste mogli zamislite. Može se pohvaliti proširenim rasponom svjetline zbog kojeg sunce sjaji jače, a kišni oblaci izgledaju tamniji. Otkrijte cijeli novi svijet.
Neka Vas zastoji ne sputavaju! S pomoću tehnologije FreeSync(VRR), QLED smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igre u stvarnom vremenu kako biste stigli do vrha. Uživajte u QLED brzini i pripremite se za legendarne pobjede.
Da biste potukli konkurenciju, morate imati punu kontrolu. Dinamično ujednačavanje nijansi crne omogućuje bolju vidljivost u mraku i koristi detaljnu analizu scena radi optimalne kvalitete slike. Čak i poboljšava zvuk kako biste mogli uroniti u igru.
Uvjeti u prostoriji mogu se promijeniti i Vaš televizor mora se prilagoditi. Inteligentan način rada QLED televizora prilagođava svjetlinu i jačinu zvuka. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, npr. omogućiti jasnije dijaloge u vijestima ili pojačati glas pjevača iznad pozadine na koncertu.
Čak i kada je QLED ugašen, nikada nije potpuno miran. Ambijentalni način rada pomaže QLED televizoru uklopiti se u interijer Vašeg doma za savršeno prirodan efekt. Umjesto jednostavnog crnog zaslona vidjet ćete slike koje imaju smisla i uklapaju se u Vaš način života s jednostavnim postavkama i velikim izborom.
Šifra: 135962
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM QE55Q70RATXXH
Kategorija: AUDIO - VIDEO > TELEVIZORI
Jamstvo:2 godine
Besplatna dostavaDA