SAMSUNG QE55Q7FNATXXH Zoom
samsung qe55q7fnat akcija veljača 2019

Samsung QE55Q7FNAT Akcija Veljača 2019

Akcija traje od 13.02.2019. do 05.03.2019. ili do isteka zaliha.
Svi se raduju poklonima i svi volimo iznenađenja. Samsung Vam poklanja 2 Samsung Gear Sport sata uz kupljeni QLED televizor.
I jamči Vam 10 godina bez ,,Burn-in” pojave.
Promocija traje od 01.02. do 28.02.2019. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED TV modela iz 2018. godine (od serije 7 pa na više) te se ostvaruje slanjem sljedećih podataka na e-adresu [email protected] i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa


Gledajte svoje omiljene emisije i filmove u našim, dosad najrealističnijim, preciznijim i živopisnijim bojama. Vidjet ćete sve složene detalje boja u svakoj sceni baš kao da ste dio same radnje.
Q7F Vam omogućuje 100 %-tni volumen boje, što znači da maksimalizira raspon preciznih, bogatih i detaljnih boja koje možete vidjeti na televiziji.
Zabavljajte se neometano. Pronađite sve složene pojedinosti skrivene u najmračnijim scenama. Pomoću značajke Q Contrast bit će Vam vidljivi svi sićušni aspekti svake scene, čak i uz potpuno osvjetljenje u Vašoj sobi.
Širi raspon svjetline i kontrasta Q HDR 1500, pokretan pomoću HDR10+, omogućuje Vam da vidite očima redatelja. Vidite detalje koje ranije niste mogli vidjeti ni u najsvjetlijim ni u najtamnijim scenama.
Napravljene tako da traju, QLED TV Quantum dot (kvantne točke) su neorganske. To znači da prikaz ne izgori s vremenom, a nevjerojatne boje i detalji koje vidite danas ostaju isti i nakon isteka vremena.
Spektakularna kvaliteta slike QLED televizora omogućena je našom neusporedivom značajkom Q Engine. Trenutno analizira svaku scenu koju vidite kako bi Vam omogućio izvrsne boje, kontrast i detalje.
Sada sve, uključujući strujni kabel, može biti upravljano jednim, gotovo nevidljivim kabelom. Novi One Invisible Connection omogućuje Vam da Vaši uređaji povezivanjem na One Connect Box ne budu vidljivi. Vrijeme je da dizajnirate svoj prostor s pomoću 2018 Q7F.
Sada možete povezati sve svoje uređaje na jednome mjestu. Okupite i povežite sve svoje uređaje na One Connect Box te ih sakrijte sa strane. Vrijeme je da dizajnirate svoj prostor onako kako se Vama sviđa.

Ekran: 138 cm
QLED
4K Ultra HD
Smart Tizen
PQI 3200
Q HDR 1500
HDR 10+
2 X DVB-T2/C/S2
Supreme UHD Dimming
Q Contrast
Q Engine
Q Color
Wi-Fi
Priključci: 4xHDMI, 3xUSB
Šifra: 130914
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM QE55Q7FNATXXH
Kategorija: AUDIO - VIDEO > TELEVIZORI
Jamstvo:2 godine