SAMSUNG QE55Q8DNATXXH Zoom
samsung qe55q8dnat akcija veljača 2019

Samsung QE55Q8DNAT Akcija Veljača 2019

Akcija traje od 13.02.2019. do 05.03.2019. ili do isteka zaliha.
Svi se raduju poklonima i svi volimo iznenađenja. Samsung Vam poklanja 2 Samsung Gear Sport sata uz kupljeni QLED televizor.
I jamči Vam 10 godina bez ,,Burn-in” pojave.
Promocija traje od 01.02. do 28.02.2019. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED TV modela iz 2018. godine (od serije 7 pa na više) te se ostvaruje slanjem sljedećih podataka na e-adresu [email protected] i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa


Gledajte omiljene serije i filmove u najrealističnijoj, najpreciznijoj i najživopisnijoj boji dosad. Pogledajte najsitnije detalje u svakoj sceni, baš kao da ste dio radnje.
Q8D omogućuje stopostotni volumen boje, što znači da koristi maksimalan raspon preciznih, bogatih i detaljnih boja koje vidite na televizoru.
Uživajte u zabavi bez smetnji. Pronađite najsitnije detalje skrivene u najtamnijim scenama. Uz Q Contrast Plus vidite sve sitne dijelove svake scene, čak i ako su upaljena sva svjetla u prostoriji.
Direct Full Array Elite naglašava čak i najsitnije detalje izravnim nadzorom svake pojedinačne svjetlosne jedinice. Tamne površine ćete vidjeti tamnijima, a svijetle površine svjetlijima.
Ultra Black Elite koristi posebni film s tehnologijom protiv refleksije koji prekriva zaslon i samu ploču. Ovo smanjuje refleksiju svjetla na zaslonu Q8D-a i povećava razinu kontrasta.
Uz širi raspon svjetline i kontrasta klase Q HDR 1500, koju omogućuje HDR10+, možete gledati očima redatelja. Pogledajte detalje koje prije niste mogli vidjeti u najsvjetlijim i najtamnijim scenama.
Napredna HDR tehnologija HDR 10+ osigurava preciznu optimizaciju boje, kontrasta i detalja u svakoj sceni.
QLED televizori imaju certifikat UHD Premium grupe UHD Alliance i prikazuju sav UHD sadržaj u stvarnom obliku.
Q8D ispunjava vrhunske standarde za 4K ultravisoku razlučivost koje je definirala udruga Consumer Electronics Association (CEA).
S certifikatom za logotip ULTRA HD, slike i zaslon ultravisoke razlučivosti na modelu Q8D ispunjavaju visoke tehničke zahtjeve organizacije DIGITALEUROPE.
Stvoreni da traju, televizori QLED sadrže anorganske kvantne točke. To znači da zaslon neće izgubiti boju nakon nekog vremena, a sjajne boje i detalji koje vidite danas ostaju isti.
Spektakularnu kvalitetu slike na QLED televizorima omogućuje neusporedivi Q Engine. U trenu analizira svaku scenu koju vidite kako bi omogućio sjajnu boju, kontrast i detalje.

Veličina zaslona: 55"
Razlučivost: 3,840 x 2,160
Sustav za obradu slike: Q Engine
PQI (indeks kvalitete slike): 3600
Prijamnik: DVB-T2CS2 x 2
HDR (High Dynamic Range): Q HDR 1500
HDR 10+: Da
Q Contrast Plus
HLG (Hybrid Log Gamma)
Micro Dimming
Supreme UHD Dimming
Povećanje kontrasta
Tehnologija Auto Motion Plus
Prirodni način rada
Dolby Digital Plus
Izlaz zvuka (RMS): 40W
Vrsta zvučnika: 4.1CH
Dubokotonac: Da
Multiroom Link: Da
Blutooth Audio: Da
HDMI x4
USB x2
Ethernet (LAN)
Digitalni audioizlaz (optički)
RF ulaz (zemaljski/kabelski ulaz)
CI utor
Ugrađen bežični LAN
Anynet+ (HDMI-CEC)
Šifra: 133667
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM QE55Q8DNATXXH
Kategorija: AUDIO - VIDEO > TELEVIZORI
Jamstvo:2 godine