SONY KDL32WE615BAEP hero slika
SONY KDL32WE615BAEP Zoom
Uživajte u vrhunskim zabavnim sadržajima uz sliku koja je pomocu tehnologije X-Reality PRO™poboljšana gotovo na Full HD rezoluciju i zvuk basa pojacan snažnim ugradenim niskotoncem. Znacajka pristupa servisu YouTube jednom tipkom pak vam omogucuje vam da u tren oka pronadete zabavne sadržaje. Potpune specifikacije uskoro ce biti dostupne.

Visok dinamicki raspon (HDR) omogucuje ocuvanje detalja izgubljenih u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima slike, što daje dinamicniji izgled. Pogledajte teksture na sjajnom metalnom krilu aviona i odsjaje sunceve svjetlosti na njegovu trupu.

X-Reality PRO poboljšava svaki piksel da bi se postigla vrhunska cistoca. Pri analizi slika svaki se prizor povezuje s posebnom bazom podataka slika radi cišcenja slike i smanjenja šuma. Detaljnost površine zgrada i brodova dodatno je poboljšana.

Uživajte u slušanju realisticnom poput gledanja. ClearAudio+ precizno prilagodava zvuk TV-a radi postizanja prožimajuceg doživljaja i osjecaja okruženosti zvukom. Slušajte glazbu i dijaloge uz vecu jasnocu i odvajanje, bez obzira na to što gledate.

Gledajte sadržaje bez ometanja. Uz tanki uski okvir s aluminijskom obradom ostat cete usredotoceni na zaslon. Kabeli su skriveni u postolju sa stražnje i prednje strane, tako da sve izgleda cisto i uredno.

Jednostavno otvorite YouTube i uživajte u omiljenim videozapisima. Pristup servisu YouTube na ovom TV-u s mogucnošcu povezivanja s internetom brži je no ikad. Na daljinskom upravljacu pronaci cete tipku YouTube koja vam olakšava pregledavanje.

Zaslon dijagonale: 80 cm (32 inca)
HDR (Visok dinamički raspon)
WXGA rezolucija
X-Reality™ PRO
ClearAudio+
YouTube™ i druga web-mjesta
Šifra: 127695
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY KDL32WE615BAEP
Kategorija: AUDIO - VIDEO > TELEVIZORI
Jamstvo:2 godine
Vrsta smart tv sustava:Obični Smart tv
LCDHD
Razlučivost1366 x 768 Pixel
Širina sa stalkom73,1
Wifi konekcijaIma
Ulaz za slušaliceIma
HDMI konektori2
Visina sa stalkom49
HDMI 2.0 konektoriNema
Izlazna snaga zvuka10W
Digitalni optički konektori1
HDTV PodrškaFULL HD
Timer za spavanjeIma
Zakrivljenost sustavaRavni ekran
Digitalni tunerDVB-T2/C/S2
Dijagonala80 cm
Dubina sa stalkom18,7
Snimanje preko USBaIma
Vrsta smart tv sustavaObični Smart tv
Broj zvučnika 2
USB konektori2
TeletekstIma
Broj tunera2
3D TehnologijaNema 3D
SCART konektori 1
Daljinski upravljačNormalni daljinski upravljač
Video dekodiranjeHEVC, MPEG-4