SONY KDL32WE615BAEP hero slika
SONY KDL32WE615BAEP Zoom
Uživajte u vrhunskim zabavnim sadržajima uz sliku koja je pomocu tehnologije X-Reality PRO™poboljšana gotovo na Full HD rezoluciju i zvuk basa pojacan snažnim ugradenim niskotoncem. Znacajka pristupa servisu YouTube jednom tipkom pak vam omogucuje vam da u tren oka pronadete zabavne sadržaje. Potpune specifikacije uskoro ce biti dostupne.

Visok dinamicki raspon (HDR) omogucuje ocuvanje detalja izgubljenih u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima slike, što daje dinamicniji izgled. Pogledajte teksture na sjajnom metalnom krilu aviona i odsjaje sunceve svjetlosti na njegovu trupu.

X-Reality PRO poboljšava svaki piksel da bi se postigla vrhunska cistoca. Pri analizi slika svaki se prizor povezuje s posebnom bazom podataka slika radi cišcenja slike i smanjenja šuma. Detaljnost površine zgrada i brodova dodatno je poboljšana.

Uživajte u slušanju realisticnom poput gledanja. ClearAudio+ precizno prilagodava zvuk TV-a radi postizanja prožimajuceg doživljaja i osjecaja okruženosti zvukom. Slušajte glazbu i dijaloge uz vecu jasnocu i odvajanje, bez obzira na to što gledate.

Gledajte sadržaje bez ometanja. Uz tanki uski okvir s aluminijskom obradom ostat cete usredotoceni na zaslon. Kabeli su skriveni u postolju sa stražnje i prednje strane, tako da sve izgleda cisto i uredno.

Jednostavno otvorite YouTube i uživajte u omiljenim videozapisima. Pristup servisu YouTube na ovom TV-u s mogucnošcu povezivanja s internetom brži je no ikad. Na daljinskom upravljacu pronaci cete tipku YouTube koja vam olakšava pregledavanje.

Zaslon dijagonale: 80 cm (32 inca)
HDR (Visok dinamički raspon)
WXGA rezolucija
X-Reality™ PRO
ClearAudio+
YouTube™ i druga web-mjesta
Šifra: 127695
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY KDL32WE615BAEP
Kategorija: AUDIO - VIDEO > TELEVIZORI
Jamstvo:2 godine
Vrsta smart tv sustava:Obični Smart tv
Digitalni optički konektori1
HDTV PodrškaFULL HD
Timer za spavanjeIma
HDMI 2.0 konektoriNema
Digitalni tunerDVB-T2/C/S2
Širina sa stalkom73,1
SCART konektori 1
Wifi konekcijaIma
Vrsta smart tv sustavaObični Smart tv
Broj zvučnika 2
USB konektori2
Dijagonala80 cm
Dubina sa stalkom18,7
Ulaz za slušaliceIma
3D TehnologijaNema 3D
HDMI konektori2
Visina sa stalkom49
Daljinski upravljačNormalni daljinski upravljač
Video dekodiranjeHEVC, MPEG-4
TeletekstIma
Broj tunera2
LCDHD
Razlučivost1366 x 768 Pixel
Izlazna snaga zvuka10W
Snimanje preko USBaIma
Zakrivljenost sustavaRavni ekran