SONY KDL40WE665BAEP hero slika
SONY KDL40WE665BAEP Zoom

Uživajte u izvanrednim detaljima i teksturama na ovom Full HD TV-u. Svi sadržaji koje gledate poboljšani su, što jamci minimalnu razinu šuma i vrhunski prikaz. Pogledajte razlike na zgradama i vodenim površinama.

Visok dinamicki raspon (HDR) omogucuje ocuvanje detalja izgubljenih u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima slike, što daje dinamicniji izgled. Pogledajte teksture na sjajnom metalnom krilu aviona i odsjaje sunceve svjetlosti na njegovu trupu.

X-Reality PRO poboljšava svaki piksel da bi se postigla vrhunska cistoca. Pri analizi slika svaki se prizor povezuje s posebnom bazom podataka slika radi cišcenja slike i smanjenja šuma. Detaljnost površine zgrada i brodova dodatno je poboljšana.

Uživajte u slušanju realisticnom poput gledanja. ClearAudio+ precizno prilagodava zvuk TV-a radi postizanja prožimajuceg doživljaja i osjecaja okruženosti zvukom. Slušajte glazbu i dijaloge uz vecu jasnocu i odvajanje, bez obzira na to što gledate.

Gledajte sadržaje bez ometanja. Uz tanki uski okvir s aluminijskom obradom ostat cete usredotoceni na zaslon. Kabeli su skriveni u postolju sa stražnje i prednje strane, tako da sve izgleda cisto i uredno.

Zabavite se uz prikaz nevjerojatno detaljne Full HD slike poboljšane carolijom tehnologije X-Reality PRO™. Pristup servisu YouTube jednom tipkom omogucuje vam da u tren oka pronadete zabavne sadržaje.

Jednostavno otvorite YouTube i uživajte u omiljenim videozapisima. Pristup servisu YouTube na ovom TV-u s mogucnošcu povezivanja s internetom brži je no ikad. Na daljinskom upravljacu pronaci cete tipku YouTube koja vam olakšava pregledavanje.

Zaslon dijagonale: 102 cm (40 inca)
visok dinamicki raspon
Full HD rezolucija (1920 x 1080)
X-Reality™ PRO
YouTube™ i druga web-mjesta
Šifra: 127696
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY KDL40WE665BAEP
Kategorija: AUDIO - VIDEO > TELEVIZORI
Jamstvo:2 godine