Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

SAMSUNG NA64H3010AS L1 Zoom
SAMSUNG NA64H3010AS L1 ploča, plin

252,04 €

1.899,00 kn

  • na lageru dostupno

Samsung indukcijske ploče  slika

Samsung indukcijske ploče


Indukcijska ploča je vrsta ploče za kuhanje koja koristi elektromagnetizam. Korištenjem indukcije kuhanje je brže, sigurnije i jeftinije

Kontrola na dodir, Quick Stop , Power Boost slika

Kontrola na dodir, Quick Stop , Power Boost


Kontrola na dodir omogućuje jednostavan odabir te preglednost postavki, funkcija Quick Stop pruža jednostavno zaustavljanje aktivne zone

Beskrajna rešetka slika

Beskrajna rešetka


Plinsko kuhalo Samsung sadrži rešetku beskrajnog dizajna koja Vam omogućuje da s lakoćom i sigurno pomičete svoj pribor za kuhanje.

Neto (Širina x Visina x Dubina)
600x95x510 mm

Snažna toplina
Četiri plamenika pružaju impresivnu snagu - tako da možete uživati u ekstremnoj toplini za brzo i intenzivno kuhanje ili možete zakuhati vodu i kuhati hranu znatno brže.

Nema više podizanja
Beskrajna rešetka
Beskrajna rešetka omogućuje Vam da jednostavno i sigurno pomičete svoj pribor za kuhanje. Čak će i najteže tave kliznuti niz besprijekorne šine bez da ih podižete. Može se s lakoćom očistiti u perilici posuđa.

Rešetka
Lijevano željezo

Površina
Nehrđajući čelik

Zato što znamo da se za 5 godina puno toga može dogoditi, dajemo vam 5 godina jamstva (2 godine tvorničkog jamstva + 3 godine Samsung jamstva) za ovaj model uređaja kupljen u razdoblju od 1.2. do 31.12.2023.
Kako biste ostvarili pravo na navedene 3 godine Samsung jamstva, potrebno je registrirati se na mrežnoj stranici samsung5godinajamstva.hr najkasnije 30 dana od datuma kupnje.
Šifra: 136511
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM NA64H3010AS/L1
Kategorija: BIJELA TEHNIKA > Ugradbene ploče
Jamstvo:2 godine
Informacijski list:Preuzimanje pdf-a
Boja:Srebrna
Diemnzije:visina:1, širina:60, dubina:51
Aktivni asortiman:DA