Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

samsung akcija ožujak
SAMSUNG NA64H3041BS L1 Zoom
SAMSUNG NA64H3041BS L1 ploča, plin

253,00 € 331,67 €

1.906,23 kn 2.498,97 kn

  • na lageru dostupno

Samsung indukcijske ploče  slika

Samsung indukcijske ploče


Indukcijska ploča je vrsta ploče za kuhanje koja koristi elektromagnetizam. Korištenjem indukcije kuhanje je brže, sigurnije i jeftinije

Kontrola na dodir, Quick Stop , Power Boost slika

Kontrola na dodir, Quick Stop , Power Boost


Kontrola na dodir omogućuje jednostavan odabir te preglednost postavki, funkcija Quick Stop pruža jednostavno zaustavljanje aktivne zone

Beskrajna rešetka slika

Beskrajna rešetka


Plinsko kuhalo Samsung sadrži rešetku beskrajnog dizajna koja Vam omogućuje da s lakoćom i sigurno pomičete svoj pribor za kuhanje.

Samsung akcija ožujak

Akcija traje od 11.03. do 02.04.2023. ili do isteka zaliha. Registracija dodatne pogodnosti
Plinska ploča za kuhanje s trostrukom krunom, 103 kW

Neto (Širina x Visina x Dubina)
600x95x510 mm

Rešetka
Lijevano željezo (podrška za wok tavu uključena)

Površina
Nehrđajući čelik

Snažna toplina
Plinsko kuhalo Samsung ima 4 plamenika koji pružaju impresivnih 10,1 kW snage – najviše u svojoj klasi. Tako možete uživati u ekstremnoj toplini za brzo i intenzivno kuhanje, kao što je pirjanje i prženje. Ili možete zakuhati vodu i kuhati hranu znatno brže. Bilo da Vam se žuri ili želite zadržati slasne okuse svojih jela, postoji plamenik koji odgovara Vašim potrebama.

Trostruka snaga kuhanja
Plamenik s trostrukom krunom plinskog kuhala Samsung stvara intenzivnu toplinu za mnogo brže kuhanje te povećava okus i teksturu Vaše hrane. Kombinacijom triju koncentričnih plamenih prstena u jedan veliki i snažni plamenik nastaje prodorna i trenutna toplina, što je idealno ta wokove, velike tave i brzo kuhanje poput miješanja pri prženju.

Ne podižite – kliznite!
Plinsko kuhalo Samsung sadrži rešetku beskrajnog dizajna koja Vam omogućuje da s lakoćom i sigurno pomičete svoj pribor za kuhanje. Čak će i najteži lonci i tave kliznuti niz besprijekorne šine bez da ih podižete. Jednostavne oznake pokazivača također pokazuju da su ispravno postavljeni iznad optimalnog plamena. Čitava rešetka može se jednostavno očistiti u perilici posuđa.

Sigurno miješanje pri prženju
Plinsko kuhalo Samsung ima posebno izrađenu rešetku za wok koja Vam omogućuje da učinkovitije i sigurnije kuhate pomoću woka. Njezin okrugli dizajn savršeno pristaje oko plamenika, tako da su Vaš wok ili druge velike tave stabilne i neće se slučajno prevrnuti. Također osigurava da su uvijek na pravom mjestu, tako da se toplina brzo i ravnomjerno raspodjeljuje, pa možete uživati u ukusnoj prženoj hrani.

Zato što znamo da se za 5 godina puno toga može dogoditi, dajemo vam 5 godina jamstva (2 godine tvorničkog jamstva + 3 godine Samsung jamstva) za ovaj model uređaja kupljen u razdoblju od 1.2. do 31.12.2023.
Kako biste ostvarili pravo na navedene 3 godine Samsung jamstva, potrebno je registrirati se na mrežnoj stranici samsung5godinajamstva.hr najkasnije 30 dana od datuma kupnje.
Šifra: 136509
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM NA64H3041BS/L1
Kategorija: BIJELA TEHNIKA > Ugradbene ploče
Jamstvo:2 godine
Informacijski list:Preuzimanje pdf-a
Boja:Srebrna
Diemnzije:visina:1, širina:60, dubina:51
Aktivni asortiman:DA