SAMSUNG NZ64H57477K EO Zoom
SAMSUNG NZ64H57477K EO ploča, staklokeramika, indukcija

4.299,00 kn

Fleksibilna zona i jednostavno zagrijavanje posuđa  slika

Fleksibilna zona i jednostavno zagrijavanje posuđa


Indukcijska ploča za kuhanje Samsung NZ5000 ima fleksibilnu zonu, odnosno veliku, pravokutnu, otvorenu površinu unutar površine za k

Trenutačna toplina i Quick Stop  slika

Trenutačna toplina i Quick Stop


Opcija brzog pokretanja indukcijske ploče za kuhanje Samsung NZ5000 smanjuje broj koraka i skraćuje vrijeme za početak pripreme hrane

Kontrola korak-po-korak i Intuitivna kontrola temperature  slika

Kontrola korak-po-korak i Intuitivna kontrola temperature


Indukcijska ploča za kuhanje Samsung NZ5000 donosi jednostavno korisničko sučelje koje vam pokazuje što učiniti prilikom svakog koraka

Indukcijska ploča za kuhanje Samsung NZ5000 ima fleksibilnu zonu, odnosno veliku, pravokutnu, otvorenu površinu unutar površine za kuhanje koja je posebno dizajnirana za pripremu raznih jela. Na nju možete istovremeno stavljati lonce i tave raznih oblika i veličina, a dovoljno je fleksibilna i za veće posude. Time olakšava pripremu velikih, obiteljskih objeda.

Funkcija za zagrijavanje tava indukcijske ploče za kuhanje Samsung NZ5000 omogućava brzo zagrijavanje posuda za kuhanje jednim jednostavnim dodirom. Umjesto ručnog podešavanja temperatura za zagrijavanje i pripremu hrane, funkcija za zagrijavanje tava odmah povećava razinu temperature na 50 sekundi za brzo zagrijavanje tave, a zatim automatski smanjuje temperaturu na umjerenu razinu (razina 9) koja se tipično koristi kod kuhanja.

Opcija brzog pokretanja indukcijske ploče za kuhanje Samsung NZ5000 smanjuje broj koraka i skraćuje vrijeme za početak pripreme hrane kroz trenutačnu aktivaciju velike topline. Kada je odaberete, zona kuhanja trenutačno će započeti sa zagrijavanjem hrane pri maksimalnoj razini temperature od "15", što se zatim može postupno smanjivati. Time se rješavate uobičajenog razdoblja čekanja koje je prisutno prilikom podizanja razine snage od "0" prema gore.

Samsung NZ5000 indukcijska ploča ima funkciju Quick Stop, koja odmah smanjuje rizik od nezgoda. Možete odmah isključiti zone za spremanje hrane jednim dodirom prsta kako bi priprema hrane u Vašem posuđu u trenutku prestala. A ako morate izaći iz kuhinje, funkcija Quick Stop Vam jamči da to i možete učiniti.

Indukcijska ploča za kuhanje Samsung NZ5000 donosi jednostavno korisničko sučelje koje vam pokazuje što učiniti prilikom svakog koraka, tako da možete jednostavno prilagođavati način kuhanja. Kao i kod većine sustava široke primjene, radnje uvijek imaju logičku progresiju slijeva udesno, tako da nikada nećete morati gubiti vrijeme tražeći gumbe koji će vas dovesti do sljedećeg koraka.

Intuitivna kontrola na Samsung NZ5000 indukcijskoj ploči omogućava Vam brzu i preciznu kontrolu temperature za Vaše kulinarske čarolije. Možete jednostavno dodirnuti LED kontrolni panel kako biste odmah odredili ili prilagodili razinu topline za svaku zonu pojedinačno. S obzirom na to da su kontrole gotovo dvostruko šire nego kod konvencionalnih kontrola, sada možete vrlo precizno zadati svoje postavke.


Kako bi se povećala sigurnost kuhinje sigurnosna blokada za djecu spriječit će čak i najodlučniju djecu u aktivaciji površine za kuhanje. Jednostavnim dodirom gumba možete potpuno zaključati upravljačku ploču, onemogućavajući time hotimično ili nehotično uključivanje pećnice – čime smanjujete mogućnost da vaši maleni zadobiju opekline.

Možete biti potpuno mirni zahvaljujući funkciji za sigurno isključivanje. Automatski isključuje sve zone kuhanja ako je hrana na njima ostavljena predugo ili ako nema promjene u radu nakon isteka određenog razdoblja. Stoga, ako zaboravite na hranu jer zabavljate prijatelja ili članove obitelji, smanjuju se šanse za skupe i opasne nezgode.

Uključuje indikator preostale topline u 2. fazi, tako da možete na siguran i učinkovit način koristiti svu preostalu toplinu. Ako je zona kuhanja toplija od 45 °C, svijetlit će slovo "h" (odnosno "H" ako je temperatura iznad 60 °C) te je i dalje možete koristiti za pripremu hrane. Kad se površina ohladi do te mjere da je možete dotaknuti, indikator će se isključiti.
Šifra: 127539
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM NZ64H57477K/EO
Kategorija: BIJELA TEHNIKA > Ugradbene ploče
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA