Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

LOGITECH 945-000012 Zoom
LOGITECH 945-000012 kontroler; pro flight switch panel

100,74 €

  • Naručit ćemo proizvod nakon Vaše kupovine

Profesionalna ploča prekidača
Saitekova profesionalna ploča prekidača leta idealna je za proširenje broja kontrola u vašem simulatoru leta. Pričvrstite ga na svoj Logitech G Flight simulator, postavite ga na svoj stol ili ga čak montirajte na vlastiti prilagođeni kokpit. Upravljajte svojim trapom i svjetlima, snagom motora i drugim važnim funkcijama zrakoplova, sve iz jedne kompaktne jedinice.
Flight Switch Panel prihvaća širok raspon različitih zrakoplova i ima rotirajući prekidač s pet postavki koji pojedinačno kontrolira magnete u sustavu paljenja vašeg aviona. Položaji 'R' i 'L' aktiviraju odgovarajući magnet u svakom motoru, 'OBA/SVA' aktivira svaki magnet, a pomicanje na 'START' uključuje starter. Jednom uključeni, motori i magneti se okreću, radeći ujednačeno kako bi pucali u točno pravo vrijeme u procesu paljenja.
Zgodne LED diode pružaju vizualnu indikaciju statusa opreme u stvarnom vremenu iz FSX i Prepar3D. Sada možete vidjeti točno stanje vašeg stajnog trapa samo jednim pogledom na ploču prekidača.
Šifra: 153503
Robna marka:LOGITECH
Kataloški broj: LOGITECH 945-000012
Kategorija: INFORMATIKA > Dodaci za igre
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA