Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

LOGITECH 945-000014 Zoom
LOGITECH 945-000014 kontroler; farm sim vehicle side panel

185,68 €

  • Naručit ćemo proizvod nakon Vaše kupovine

Realistična palica. Doživite osjećaj istinske kontrole nad teškim strojevima kao što su kombajni, dizalice, motorne pile, drobilice, prikolice i još mnogo toga. Štap punjača kontrolira okomite, vodoravne i zavojne osi, dok prekidač načina rada na vrhu štapa udvostručuje te naredbe dajući vam šest osi.
Teški zadaci na dohvat ruke. Prebacite alate, aktivirajte tempomat, upravljajte svjetlima, gledajte karte i PDA, komunicirajte s rančevima, čak i provjeravajte svoje financije pritiskom na gumb. Programirajte gumbe za promjenu/otvaranje/zatvaranje priloga. Na primjer, upravljajte bazom svoje dizalice pomoću štapa, a zatim pritisnite gumb za prebacivanje na pomicanje kraka i kandže dizalice. Dodajte drugu Logitech G bočnu ploču za još veću kontrolu.
Jednostavno postavite tempomat. Stavite svoje vozilo na autopilot kako bi život na okućnici bio još jednostavniji. Upotrijebite ugrađeni kotačić da ubrzate svoj traktor ili usporite svoj buldožer. Nakon što odredite tempo, slobodni ste se koncentrirati na važnije zadatke poput novih šumarskih projekata.
Šifra: 153504
Robna marka:LOGITECH
Kataloški broj: LOGITECH 945-000014
Kategorija: INFORMATIKA > Dodaci za igre
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA