Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

LOGITECH 945-000015 Zoom
LOGITECH 945-000015 kontroler; pro flight throttle quadrant

87,46 €

  • Naručit ćemo proizvod nakon Vaše kupovine

Više motorni zrakoplovni upravljač
Flight Throttle Quadrant je rješenje koje nudi tri dodatne poluge za kontrolu još više motora, zakrilaca, zupčanika, spojlera ili bilo koje druge programabilne osi. Osim toga, tri trenutna, dvosmjerna prekidača na bazi kvadranta stvaraju ukupno devet programabilnih naredbi. Dodajte ga Logitech G Flight Yoke sustavu za dvostruku osi gasa. Ako volite letjeti višemotornim zrakoplovom ovo je odlična tehnologija za Vas.
Uključite svoj avion i doživite radost leta u sljedećoj generaciji Microsoft Flight Simulatora, u svom najboljem izdanju na opremi za letenje Logitech G. Putujte svijetom s nevjerojatnim detaljima s preko 37 tisuća zračnih luka, 2 milijuna gradova, 1,5 milijardi zgrada, pravim planinama, cestama, drvećem, rijekama, životinjama, prometom i još mnogo toga. Testirajte svoje pilotske vještine protiv izazova noćnog letenja, simulacije atmosfere u stvarnom vremenu i vremena uživo u dinamičnom i živom svijetu.
Dodajte Logitech G Flight Yoke Vašem sustavu. Izmjenjive glave poluga pomažu vam stvoriti prilagođenu konfiguraciju gasa, zaklopki, smjese i nagiba podupirača. Uklonite vrhove poluga i zatim grupirajte kontrole kako želite.
Šifra: 153505
Robna marka:LOGITECH
Kataloški broj: LOGITECH 945-000015
Kategorija: INFORMATIKA > Dodaci za igre
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA