Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

LOGITECH 945-000062 Zoom
LOGITECH 945-000062 kontroler; heavy eq farm sim bundle

344,95 €

  • Naručit ćemo proizvod nakon Vaše kupovine

Logitech G Heavy Equipment Bundle impresivna je konjušnica specijalizirane opreme za simulaciju farme. Svi osnovni alati su ovdje: kotač od 900?, robusne pedale i bočna ploča za realistično uranjanje i uživanje. U partnerstvu s GIANTS Software i zajednicom Farm Sim (To ste vi!), pojačali smo uzbuđenje obrade zemlje, njegovanja stoke i prodaje robe. I, ne samo za strojeve! Prljajte ruke palicama i gumbima ugrađenim u kotač za farmerske zadatke u igri, poput pokretanja motorne pile. Sve je ovdje i sve za najveću moguću poljoprivrednu avanturu. Sada ažuriran inženjerskim poboljšanjima koja se odnose na povratne informacije iz zajednice, paket teške opreme spreman je za teškoće života na farmi.
Volan rotira za 900 stupnjeva u oba smjera. Kotač sa središnjim oprugama dizajniran je sa svim bitnim stvarima pravih poljoprivrednih strojeva. Uživajte u teškim operacijama s nagibom koji je zabavan na farmi, realističnom rotacijom… i sirenom. Naravno, nismo zaboravili gumb za okretanje tako da vaša slobodna ruka može zapovijedati pićem ili upravljati kontrolama na vašoj bočnoj ploči.
Praktične kontrole za upravljanje sa svojom farmom. Situacije u igri zahtijevaju palice i gumbe i ovaj volan to omogućuje. Dvostruke analogne palice, svaka s tipkom za pritiskanje, idealne su za pomicanje likova i upravljanje kamerom. 4-smjerni prekidači za šešir blizu svake palice pružaju još osam gumba na dohvat ruke. Dva ergonomska gumba nalik na okidač nalaze se na stražnjoj strani. I sve je programabilno unutar igre.
Šifra: 153507
Robna marka:LOGITECH
Kataloški broj: LOGITECH 945-000062
Kategorija: INFORMATIKA > Dodaci za igre
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA