Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

THRUSTMASTER 2960840 Zoom
THRUSTMASTER 2960840 kontroler; airbus edition; quadrant; ww

132,90 €

  • Naručit ćemo proizvod nakon Vaše kupovine

Donesite realističnu kontrolu na svoj simulator leta pomoću TCA Quadrant Airbus Edition tvrtke Thrustmaster. Dizajniran za realno iskustvo upravljanja komercijalnim zrakoplovima, ovaj kvadrant za gas ima Airbusov upravljačku ploču, kao i reverzer potiska. Razine potiska također se mogu prilagoditi kako bi se prilagodili različitim zrakoplovnim stilovima, a zatezni vijak na donjoj strani komandi može se koristiti za pronalaženje optimalne razine otpora. Magnetski senzori s Hallovim efektom pružaju preciznu kontrolu osovina nagiba i kotrljanja s 14-bitnom razlučivosti.
Nadalje, ova Airbusova replika uključuje realistična zaustavljanja u praznom hodu, usponu, savijanju, uzlijetanju i kretanju ili TO / GA. Uz to, ovaj kvadrant gasa uključuje dvije preklopne sklopke glavnog ventilatora motora i osam gumba za fizičku akciju. Još osam virtualnih gumba podijeljeno je u skupine od po četiri za svaku os. Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition kompatibilan je sa sustavom Windows 8 i novijim verzijama, a može se koristiti s drugim Thrustmaster kontrolama, uključujući T.Flight pedale kormila i Thrustmaster Pendular Rudder. Također je kompatibilan s hardverskim nosačem TM Flying Clamp.
Ugrađena nadogradnja
Upotrijebite priložene konektore za uparivanje TCA Quadrant Airbus Edition s opcionalnim pedalama kormila T.Flight ili drugim komandama Thrustmaster - dostupne zasebno. Dva kvadranta leptira za gas mogu se čak povezati i, s dva navoja M6 vijaka, pričvršćivanje na simulirani kokpit je brzo i jednostavno. Nema namjenskog prostora na simulatoru? Nema problema! Šest gumenih jastučića pružaju stabilnost pri korištenju kvadranta na stolu.
Uključi i igraj
Iskoristite izvornu integraciju u Microsoft Flight Simulator 2020, koji automatski prepozna kvadrant leptira za gas.
Kompatibilno sa softverom T.A.R.G.E.T.
Šifra: 154572
Robna marka:THRUSTMASTER
Kataloški broj: TMR 2960840
Kategorija: INFORMATIKA > Dodaci za igre
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA