Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

THRUSTMASTER 2960853 Zoom
THRUSTMASTER 2960853 kontroler; airbus edition; quadrant;

125,95 €

949,00 kn

  • Naručivanje unaprijed

Thrustmaster TCA Quadrant Add-on Airbus Edition nadopunjuje vaš Airbus gas. Dva modula, koji se mogu ugraditi na lijevu i desnu stranu Thrustmaster Airbusa (nisu uključeni), omogućuju kontrolu nad postavkama kočnice brzine i amortizera. I ručica brzinske kočnice i amortizer imaju realne položaje kao što biste očekivali s Airbusom A320. Dodatak također uključuje ručicu mjenjača za upravljanje šasijom, parkirnu kočnicu i gumb za automatsku kočnicu.
Kao rezultat toga, ovi moduli Thrustmaster TCA Quadrant Addon Airbus Edition savršen su dodatak vašem Thrustmaster TCA Airbus gasu, čineći virtualno letenje na Airbusu još realističnijim.
Kao i Throttle, ovaj dodatak koristi magnetne senzore Hall Effect patentiranog od strane Thrustmastera. Ovi senzori se ne troše i uz to uvijek ostaju iste točnosti.
TCA Quadrant Add-On Airbus Edition pruža iznimno realistično i dubinsko iskustvo igranja sa svojih 15 značajki, uključujući realistične tipke i brave posebno dizajnirane za nevjerojatnu kontrolu nad sekvencama slijetanja i slijetanja.
Za optimalnu kontrolu različitih manevara koji zahtijevaju preciznu količinu podizanja, uključujući i tijekom faza slijetanja i slijetanja, možete koristiti ručicu kočnice brzine kako biste iznimno precizno poboljšali kontrolu otpora vašeg zrakoplova i tako smanjili brzinu leta.
Za povećanje koeficijenta uzgona pri malim brzinama, upravljanje zakrilcima je iznimno važno kako bi se izbjegla gužva u zrakoplovu.
Stajni trap zrakoplova je klasičan, legendarni i nezamjenjiv alat za pravilnu kontrolu postupaka polijetanja, kao i za približavanje slijetanja.
Ova intuitivna kontrola pomaže vam uštedjeti dragocjeno vrijeme i omogućuje vam da se usredotočite na druge zadatke koje je potrebno izvršiti na vašem popisu za provjeru.
Parkirne kočnice koriste komercijalni zrakoplovi kada članovi zemaljske posade ne mogu postaviti podloške. Tijekom oluje ili kada zemaljska posada nije dopuštena na rampi zračne luke, parkirna kočnica ugrađena u TCA Quadrant Add-On Airbus Edition olakšava vam brigu o zaustavljanju i manevrima parkiranja.
Šifra: 154571
Robna marka:THRUSTMASTER
Kataloški broj: TMR 2960853
Kategorija: INFORMATIKA > Dodaci za igre
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA