LOGITECH G PRO-HERO Zoom
LOGITECH G PRO-HERO miš; gaming; 16 000dpi; lightsync rgb

599,00 kn

Igrači miš najsuvremenijeg dizajna za profesionalne igrače i natjecanja, opremljen naprednim senzorima, visokom rezolucijom i sa 6 programibilnih tipki.


Product specs (text):

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Praćenje
rezolucija: 100 – 16.000 dpi
maksimalno ubrzanje: > 40 G*
maksimalna brzina: > 300 ips*

Responzivnost
oblik USB prijenosa podataka: 16 bita/osi
USB frekvencija osvježavanja: 1000 Hz (1 ms)
mikroprocesor: 32-bitni ARM

Klizanje
dinamički koeficijent trenja:** 0,11 µ (k)
statički koeficijent trenja: 0,16 µ (s)

Izdržljivost
tipke (lijeva/desna): 20 milijuna klikova
PTFE klizni dijelovi: 250 km

OSTALE ZNAČAJKE
vrsta povezivanja: USB
USB protokol: USB 2.0
USB brzina: puna brzina
DPI (min./maks.): 100 – 16.000
USB frekvencija osvježavanja: 1 ms
senzor: HERO
svjetlosni pokazatelji (LED): RGB
6 tipki
ugrađena memorija za 1 profil
LIGHTSYNC RGB: 1 zona
pleteni kabel
mehaničko zatezanje tipki
boja: crna

DIMENZIJE
visina x širina x dubina:
116,6 mm x 62,15 mm x 38,2 mm
masa: 83 g miš
masa (s kabelom): 129,5 g

SISTEMSKI ZAHTJEVI
Windows® 7 i novije verzije
macOS® 10.11 i novije verzije
Chrome OS™
USB utor
internetska veza za opcionalno preuzimanje softvera

SADRŽAJ PAKIRANJA
miš
korisnička dokumentacija

*Testirano na Logitech G240 gaming podlozi za miš
** Testirano na radnoj površini od furnira.

ZNAČAJKE

IGRAJTE POPUT PROFESIONALACA
Pouzdanost potvrđuju vrhunski profesionalni e-sportaši
Razlika između pobjede i gubitka u današnjim se igrama ne mjeri u metrima i sekundama, nego u mikrometrima i milisekundama. Kada su ulozi na najvišoj razini, jedan klik može odlučiti hoćete li osvojiti 5000 ili 500.000 dolara. Zato je u igru ušao Logitech G Pro gaming miš. Lagana konstrukcija i gaming optički senzor pružaju nevjerojatnu brzinu i precizno ciljanje potrebno za najviše razine natjecanja u e-sportu.

KLASIČNA UDOBNOST
Funkcionalan dizajn
Logitech G Pro gaming miš inspiriran je klasičnim linijama i jednostavnom konstrukcijom Logitech miševa G100 i G100s koje su popularizirali najbolji profesionalni e-sportaši.

NAPREDNI HERO SENZOR
Logitech HERO je gaming senzor s najvišom razinom točnosti, nevjerojatnom preciznosti i sveobuhvatnim sustavom. S najbržim procesiranjem dosad, HERO senzor postiže brzinu veću od 400 IPS s DPI vrijednostima između 100 i 16.000 bez potrebe za zaglađivanjem, filtriranjem i ubrzavanjem. HERO postiže preciznost natjecateljske razine i najdosljedniju responzivnost. Prilagodite i podesite svoje DPI postavke uz pomoć Logitech gaming softvera (LGS).

RGB OSVJETLJENJE
Za briljantnu igru
Odaberite između 16,8 milijuna boja. Možete odabrati boju svog omiljenog sportskog tima, personalizirati svoje postavke i sinkronizirati ih s drugim Logitech G proizvodima. Na natjecanjima to osvjetljenje služi kao pokazatelj napajanja kako biste bili sigurni da vam je oprema priključena.

Logitech gaming softver je potreban za podešavanje postavki profila.

6 PROGRAMIBILNIH TIPKI
Kontrola je u vašim rukama
Logitech G Pro gaming miš možete početi koristiti čim ga izvadite iz kutije sa zadanim postavkama ili ga možete u potpunosti konfigurirati i prilagoditi svojim potrebama. Šest programibilnih tipki dostupno je za dodjeljivanje prilagođenih naredbi.

* Logitech gaming softver je potreban za podešavanje postavki profila

POHRANA PODATAKA
Ponesite postavke sa sobom
Svoje postavke možete spremiti u integriranu memoriju na mišu i koristiti ih na računalima na natjecanjima bez potrebe za instalacijom softvera i prilagodbom postavki.

NAPREDNO ZATEZANJE OPRUGA U TIPKAMA
Izvanredna responzivnost na klikanje
Zahvaljujući naprednom zatezanju opruga u tipkama Logitech G Pro gaming miša, povećana je dosljednost lijeve i desne tipke miša. Time se smanjuje snaga potrebna za klikanje. Lagan, čist i brz osjećaj klikanja na koji se možete osloniti čak i na najvišim natjecateljskim razinama.

LAGAN I IZDRŽLJIV
Stvoren da traje
Više od 30 godina stručnosti u projektiranju, izradi i testiranju računalnih miševa zaslužno je za Logitech G Pro miš, dizajniran za udobnost i izdržljivost. Logitech G Pro gaming miš optimiziran je kako bi se smanjila težina te poboljšala udobnost, stabilnost i responzivnost. Logitech G serija poznata je po nevjerojatnoj izdržljivosti i pouzdanosti, čime se može pohvaliti i Pro gaming miš. Svaki je aspekt projektiranja bio strogo testiran kako bi se osiguralo da se miš može nositi i s najintenzivnijim igrama. Površina Pro gaming miša ima poseban premaz kako bi se poboljšala izdržljivost i držanje, klizni dijelovi testirani su na hod od 250 km, a izdržljivost lijeve i desne tipke miša prema testovima premašuje 20 milijuna klikova, što je jednako dvogodišnjem vježbanju po 10 sati dnevno profesionalnih gamera.
Šifra: 135332
Robna marka:LOGITECH
Kataloški broj: LOG G PRO-HERO
Kategorija: INFORMATIKA > Miševi
Jamstvo:2 godine