Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

EPOS 1000243 Zoom
EPOS 1000243 headset; gaming; gsp 500; black

149,00 €

  • na lageru dostupno

Povećajte svoj užitak u igri sa zvukom visoke kvalitete koji isporučuju GSP 500 žičane slušalice za igranje koje nude nevjerojatno prirodan i prostran zvuk. Otvoreni sustav zvučnika pruža audio reprodukciju s prirodnim i preciznim zvukovima za impresivno iskustvo igre. Kako bi se osigurala jasna komunikacija s vašim suigračima, GSP 500 ima mikrofon s fleksibilnom polugom za podizanje i isključivanje zvuka koja je podesiva za najbolje pozicioniranje hvatanja glasa.

Glavne značajke:
Intuitivni kotačić ugrađen u desnu slušalicu omogućuje brzu prilagodbu glasnoće u hodu.
Dizajniran za udobnost, GSP 500 ima mehanizam poluga s dvostrukom osi i podesivu traku za glavu s kontaktnim pritiskom za prilagođeno pristajanje.
Kabeli su uključeni za konzolu i računalo, a njegova optimizirana impedancija čini ga idealnim za igranje na uređajima male snage.
Kotačić za glasnoću na desnoj slušalici omogućuje brze prilagodbe tijekom igranja, dvoosni metalni zglob omogućuje prilagodbu različitim veličinama i oblicima glave

Kompatibilnost: PC, PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One, Nintendo Switch i Mac

Boja: crna
Šifra: 159948
Robna marka:EPOS
Kataloški broj: EPOS 1000243
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA