Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PDP SWT-LVL40-PG Zoom
PDP SWT-LVL40-PG headset; switch; wired; pink green

34,90 €

  • na lageru dostupno

Lagana konstrukcija žičnih stereo slušalica LVL40 nudi dugotrajnu udobnost, bez obzira provodite li dan u kooperativnim misijama ili samo igrate brzi meč.

Slušajte svoje protivnike uz dva snažna zvučnika od 40 mm. Dajte svom timu jasne naredbe pomoću podesivog mikrofona za uklanjanje buke ili ga pojačajte da biste ga odmah isključili.

Ne zaboravite igrati i brzo prilagoditi zvuk uz pomoć tipki za glasnoću u uhu, a prozračni zračni jastuci pomažu vam da ostanete hladni i sprječavaju umor. Napravite korak dalje s LVL40 žičanim stereo slušalicama!

Značajke:

Isključite mikrofon jednim brzim pokretom pomoću funkcije za isključivanje zvuka
Prozračna i lagana zgrada za duge sesije igranja
Dvosmjerni mikrofon za uklanjanje buke osigurava jasnu komunikaciju
Slušajte svaku naredbu uz moćne zvučnike od 40 mm
Šifra: 156244
Robna marka:PDP
Kataloški broj: PDP SWT-LVL40-PG
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:1 godine