Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

PC 4064635100487 Zoom
PC 4064635100487 pc igra farming simulator 22 - platinum

39,68 €

298,97 kn

  • na lageru dostupno

"Najopsežnija simulacija poljoprivrede do sada!

S platinastim izdanjem Farming Simulatora 22 započinjete svoj poljoprivredni pothvat u jednom od četiri karakteristična europska i američka okruženja u kojima ćete se baviti poljoprivredom, šumarstvom i stočarstvom. Na raspolaganju Vam je: Više od 500 autentičnih strojeva i alata preko 100 renomiranih poljoprivrednih proizvođača iz cijelog svijeta.

Uz Farming Simulator 22, predstavljene su različite nove mehanike igranja: Sezonski ciklusi izazivaju vas da planirate unaprijed i prilagodite se promjenjivim vremenskim uvjetima. Novi usjevi poput grožđa i maslina zahtijevaju od vas da pažljivo radite u uskim prostorima sa specijaliziranim strojevima, a različiti proizvodni lanci omogućuju vam izgradnju poljoprivrednog carstva.

Uključeno Platinum proširenje - nabavite još više sadržaja!

Uključeno u Platinum Edition, osim već masivne osnovne igre, je potpuno nova Platinum Expansion: Dodavanje Silverrun Forest, nova karta, inspirirana pacifičkim sjeverozapadom sa svojim šumovitim krajolicima i novim mogućnostima. Zgrabite svoje markere za drveće da preuzmete nove misije u šumarstvu i čak izgradite brod u brodogradilištu - jer je šuma Silverrun prepuna zanimljivih točaka i proizvodnih lanaca koji se razvijaju na temelju vaše isporuke trupaca.

Uživajte u velikom izboru novih strojeva renomiranog švedskog proizvođača Volvo koji slavi svoj debi u seriji Farming Simulator i proširite svoju flotu još više od John Deere, Komatsu, Pfanzelt, Koller, Schwarzmüller, IMPEX i mnogih drugih marki. Više od 40 autentičnih vozila i alata uključeno je u proširenje kako biste obogatili i povećali svoje iskustvo u uzgoju i šumarstvu - bilo da se suočavate s izazovom virtualnog uzgoja sami ili s prijateljima u igri za više igrača.

Preko 100 stvarnih marki - novo: Volvo i drugi!
Preko 500 autentičnih vozila i alata
Uključuje osnovnu igru ??i Platinum proširenje
4 osebujna europska i američka okruženja
Veliki izbor usjeva, životinja i drveća
Sezonski izazovi, proizvodni lanci, označavanje stabala i više!
Crossplay-Multiplayer omogućuje kooperativno uzgoj
ModHub nudi besplatan sadržaj koji je stvorila zajednica"
Šifra: 156467
Robna marka:PC
Kataloški broj: PC 4064635100487
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine