Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

PC 5030948124969 Zoom
PC 5030948124969 pc igra fifa 23

39,90 €

300,63 kn

  • na lageru dostupno

Powered by Football, napredak u revolucionarnoj EA SPORTS FIFA HyperMotion tehnologiji igranja vodi FIFA-u 23 do preko 6000 realističnih nogometnih animacija koje pružaju realizam svaki put kad stanete na teren u FIFA-i 23.

Napredno snimanje utakmica 11 na 11: Xsens odijela omogućuju snimanje milijuna podataka od profesionalnih nogometaša koji igraju prave utakmice 11 na 11 visokog intenziteta. FIFA 23 uključuje Advanced 11v11 Match Capture podatke iz dva nova snimanja pokreta u cijeloj utakmici s profesionalnim timovima - uključujući FIFA-ino prvo snimanje pokreta u ženskoj utakmici - i podatke iz pet vježbi treninga, što dovodi do veće vjernosti, vjernosti -životne animacije nego ikad prije u naslovu EA SPORTS FIFA.

Strojno učenje: Napredak našeg vrhunskog i vlasničkog algoritma strojnog učenja donosi nogometni realizam u više nogometnih situacija u FIFA-i 23. Učeći iz kumulativnih 9,2 milijuna okvira naprednog snimanja utakmica, algoritam piše nove animacije u stvarnom vremenu za stvaranje prirodnih i realistično nogometno kretanje kroz razne interakcije na terenu u FIFA-i 23.

Rezultat dovodi FIFA-u 23 još bliže i profesionalnim muškim i ženskim igrama koje se mogu vidjeti na stadionima diljem svijeta, budući da tehnologija igranja HyperMotion2 otključava potpuno nove značajke koje pružaju neviđenu kvalitetu animacije na lopti i izvan nje
Potpuni timski autentičan pokret: Podaci o kretanju igrača snimljeni iz još dvije utakmice visokog intenziteta 11 na 11 pomoću Xsens odijela dovode do još prirodnije nogometne animacije u FIFA-i 23, snimljene izravno s terena. Podaci snimljeni iz muške i ženske utakmice kulminiraju u ukupno preko 6000 animacija omogućenih HyperMotionom koje tjeraju igrače da se kreću i igraju responzivnije i realističnije nego ikad prije.

Osnaživanje ženske igre: Namjenski napredni 11v11 meč Snimanje ženskog meča punog intenziteta u kombinaciji s tehnologijom strojnog učenja za osnaživanje ženske igre u FIFA-i 23, stvarajući autentičnu animaciju zasnovanu na pokretima stvarnih igračica.

Tehnički dribling: Potpuno novi sustav driblinga omogućuje napadačima da inteligentnije izračunaju svoj put do lopte. Animirani prijelazi zasnovani su na strojnom učenju između svakog dodira driblinga, isporučujući vizualne prikaze sljedeće generacije i raznolikost s loptom u vašim nogama. Bilo da se borite protiv obrambenog igrača radi tempa ili držite loptu blizu kako biste se okrenuli od protivnika, ultra-responzivno dribling čini najbolji pokret na svijetu fluidnijim nego ikad prije.

ML-Jockey: Tehnologija strojnog učenja uči iz stvarnih obrambenih situacija i pokreta preuzetih iz naprednih podataka 11v11 Match Capture kako bi se prepisao sustav džokeja u FIFA-i 23, stvarajući prirodnije animacije dok se braniči suočavaju s nadolazećim napadačima.

AcceleRATE: Nova mehanika ubrzanja pruža novi sloj osobnosti načinu na koji igrači postižu svoju najveću brzinu u FIFA-i 23. Od eksplozivnog ubrzanja izvan cilja do kontroliranijih ili dugotrajnijih promjena tempa, igrači će sada dostići svoju najveću brzinu različitim brzinama za stvaranje više raznolikosti u kretanju igrača i igranju u FIFA-i 23.

Nove animacije koje pokreće HyperMotion2 omogućuju prirodniji prijelaz između kontrole lopte i pucanja. Kombinirajući preciznost i fluidnost, duža visokokvalitetna animacija stvara jedan kontinuirani pokret dok igrači hvataju loptu, okreću se i udaraju lopticom prema meti.

Kinetičke bitke između vratara i udarca glavom: evolucija u tehnologiji interakcije dva igrača sinkronizira animacije igrača dok se vratari dižu kako bi dočekali centaršute protiv protivničkih napadačkih igrača, stvarajući čišće ishode jer vratari uzimaju lopte u zraku.
Šifra: 155026
Robna marka:PC
Kataloški broj: PC 5030948124969
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA