PC 5035226123771 Zoom
PC 5035226123771 pc igra fifa 22

469,00 kn

Pokretana od strane Football tehnologije, dodatno približava igru stvarnom nogometu s bitnim napretkom u igraćim mehanikama te novom sezonom inovacija u svakom načinu igranja.Kako god igrali, posvuda uživajte u nenadmašnoj autentičnosti s preko 17.000 igrača, 700+ momčadi i više od 30 liga, uključujući UEFA-inu Ligu prvaka, CONMEBOL Libertadores i potpuno novu UEFA-inu Europsku konferencijsku ligu - dostupnu samo u FIFA 22. Nove značajke igranja u FIFA 22 pružaju vam više dosljednosti između stativa s golmanskim reprogramiranjem koje donosi veću smirenost najvažnijoj poziciji na terenu, zajedno s novom fizikom lopte, eksplozivnim sprintom koji bolje prati ubrzanje najbržih igrača i novim napadačkim taktikama pomoću kojih preuzimate kontrolu nad svojom momčadi. U Modu Karijere ostvarite svoje nogometne snove dok stvarate i vodite najnoviji klub do slave. VOLTA FOOTBALL vas nagrađuje za vaš stil preuređenim mehanikama te novim načinima igranja i napredovanja svake sezone. Okupite momčad u Pro klubovima s poboljšanim timskim prilagođavanjem i ažuriranim napredovanjem koje vam daje kontrolu nad razvojem vašeg Virtual Pro-a, i ponovno svjedočite nekima od najupečatljivijih nogometaša kao novim FUT Heroes u FIFA Ultimate Team s redefiniranom strukturom natjecanja koja nadmetanje s drugim igračima čini pristupačnijim.


IGRAĆE MEHANIKE
Redizajnirane igraće mehanike stvaraju nova dostignuća koja ćete osjetiti u svim načinima FIFA 22 igranja. Reprogramiranje vratara donosi više smirenosti i dosljednosti najvažnijoj poziciji na terenu, nova fizika lopte usavršava svako dodavanje, udarac i gol, a eksplozivni sprint daje vam pravi osjećaj ubrzanja najbržih igrača.

MOD KARIJERE
Ispunite svoje nogometne snove u Modu Karijere FIFA 22 dok stvarate klub i vodite ga od kandidata za ispadanje do globalnog diva te uživajte u preuređenom iskustvu karijere igrača koje vam nudi više načina za napredak, postignuća i uranjanja u putovanje vašeg Pro igrača.

VOLTA FOOTBALL
VOLTA FOOTBALL vraća se sa još više stila diljem terena i novim načinima da izrazite vašu igraću osobnost te se povežete s vašim timom na uličnim igralištima diljem svijeta.

FIFA ULTIMATE TEAM
Izgradite svoju ekipu iz snova i natječite se u najpopularnijem FIFA načinu igranja, s tisućama igrača koje ćete dodati vašem klubu i bezbroj načina za prilagodbu vašeg kluba na terenu i izvan njega.

PRO CLUBS
Uz nove mogućnosti prilagodbe kako bi se vaš klub istaknuo na tribinama i na terenu, novi sustav rasta igrača koji vam daje kontrolu nad razvojem vašeg Virtual Pro-a i pojednostavljenu društvenu komponentu koja olakšava pronalazak vaše sljedeće igre.

NEUSPOREDIVA AUTENTIČNOST
Doživite autentičnost bez premca u FIFA 22 ss najvećim nogometnim zvijezdama i momčadima. S 17.000+ igrača u preko 700 timova na više od 90 stadiona i preko 30 liga.
Šifra: 150171
Robna marka:PC
Kataloški broj: PC 5035226123771
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA