Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

PS4 3665962018189 Zoom
PS4 3665962018189 ps4 igra wrc generations

29,90 €

  • na lageru dostupno

Nikad prije igre nisu bile toliko blizu stvarnom svjetskom prvenstvu u reliju! Hvaljena od strane kritičara i profesionalaca, ovogodišnja WRC simulacija je pojačana brojnim poboljšanjima i optimizacijama koje je zahtijevala zajednica.

Kao i u stvarnom WRC-u, velika nova natjecateljska značajka, hibridni automobili, uključeni su u WRC Generations! Snažna mješavina električne energije i motora s izgaranjem daje igračima priliku da iskuse potpuno nove osjećaje vožnje, kako u smislu fizike tako i kroz potpuno izmijenjeni dizajn zvuka.

Prethodna vozila još uvijek se mogu pronaći u igri, čak i autentičnije prikazana nego ikad prije. Ukupno, nema manje od 37 legendarnih automobila, svaki pažljivo rekreiran sa svojim odgovarajućim mehaničkim karakteristikama.

Povrh 13 relija u sezoni 2022., igra uključuje 9 drugih lokacija za ukupno 22 različite zemlje i 165 brzih ispita - rekord za žanr! Pojavljuje se potpuno nova švedska ruta. To je jedini potpuno zasnježeni reli s fizikom još bliže stvarnim uvjetima.

WRC Generations je dotjeraniji i detaljniji od svojih prethodnika i obećava nebrojene sate igranja zahvaljujući potpuno novim modovima igre i novim načinima da podijelite svoju strast online!

Značajke:
Način karijere omogućuje igračima da odrede vlastitu povijest, upravljajući svakim aspektom svog tima i vodeći ih do uspjeha. Novi način upravljanja automobilima na hibridni pogon bit će uključen u stablo vještina.

U Liga modu igrači se mogu suprotstaviti u istoj kategoriji u dnevnim i tjednim izazovima u pokušaju da se popnu na vrh ljestvice.

Sa sustavom Teams, igrači se mogu pridružiti timu ili stvoriti vlastiti, podižući standard visoko u svakom izazovu.

Livery editor omogućuje igračima da prilagode svoje automobile raznim završnim obradama i naljepnicama. U WRC Generations, igrači sada mogu dijeliti svoje kreacije jedni s drugima!

Igrači mogu sudjelovati u trenažnim utrkama na podijeljenom ekranu ili online te uživati ??u stvarnom iskustvu s prijateljem u načinu rada Suvozač.
Šifra: 156465
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 3665962018189
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA