Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

Sony Playstation 4 4020628725990 Zoom
Sony Playstation 4 4020628725990 ps4 igra empire of sin - day one edition

29,90 €

  • na lageru dostupno

Nova je strateška igra Romero Games-a i Paradox Interactive-a koja vas stavlja u srce nemilosrdnog kriminalnog podzemlja Chicaga iz razdoblja prohibicije 1920-ih.

Uvucite se u cipele jedne od četrnaest stvarnih i povijesno nadahnutih mafijaških šefova poput Al Caponea, Stephanie St. Clair ili Goldie Garneau i okupite bandu, gradite i upravljajte svojim zločinačkim carstvom i branite svoj teren od suparničkih bandi. Na vama je da prevarite, šarmirate i zastrašite svoj put do vrha i učinite sve što je potrebno da biste tamo ostali!

- Odaberite jednog od četrnaest jedinstvenih šefova koji se temelje na izmišljenim i stvarnim gangsterima, a zatim krenite graditi i upravljati svojim kriminalnim carstvom.

- Izgradite svoje Carstvo grijeha i vodite ekonomiju podzemlja Chicaga. Strateški upravljajte svojim objektima.

- Borba na poteze - Okupite svoju bandu - obranite / proširite svoj teritorij - ili pošaljite poruku protivničkim bandama.
Šifra: 146519
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 4020628725990
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA