Sony Playstation 4 5030934123006 Zoom
Sony Playstation 4 5030934123006 ps4 igra battlefield 2042

399,00 kn

Uz podršku za 128 igrača*, Battlefield™ 2042 donosi ratne sukobe diljem svijeta na nikad viđenoj razini.Battlefield™ 2042 pucačina je iz prvog lica koja označava povratak u kultno sveopće ratovanje po kojem je ova franšiza svjetski poznata. U svijetu bliske budućnosti izmijenjenom neredima, prilagodite se i zavladajte dinamično promjenjivim bojištima uz pomoć svog odreda i vrhunskog arsenala. Igrači će iskusiti masivne i masovne bitke, od ažuriranih multiplayer načina igranja kao što su Conquest i Breakthrough pa sve do potpuno nove Hazard Zone.

ZNAČAJKE IGRE

Svijet izmijenjen neredima
U 2042. su ekstremni vremenski uvjeti i sukobi oko resursa promijenili raspodjelu moći globalnih velesila. Sjedinjene Države i Rusija nalaze se na rubu rata, dok se raznovrsni ratni veterani bez definirane domovinske pripadnosti udružuju u neovisne skupine poznate pod nazivom Task Forces. Na vama je da se izborite za svoju budućnost na ovom nikad prije viđenom bojnom polju.

128 igrača istodobno
Prvi put u povijesti Battlefield serijala, 128 igrača mogu se istodobno uključiti u sveopću bitku*. Ova kolosalna brojka znači potpuno nove igraće prilike i epske Battlefield trenutke. Sada, više nego ikad prije, možete osjetiti žestinu masovnih sukoba gdje se bilo što može dogoditi.

*Podržano na Xbox Series X|S, PlayStation®5 i PC-ju. Xbox One i PlayStation®4 su ograničeni na 64 igrača.

Golemi i dinamični okoliši
Doživite još jači osjećaj spektakularnog rata velikih razmjera na sedam masivnih mapa -

izrađenih uz pomoć unaprijeđene dizajnerske filozofije. Svako bojište ima više različitih borbenih područja smještenih u jednom prostoru za igru, a ovaj dodatni prostor znači veću raznolikost i značajnije igranje vozilima - tenkovi će imati više prostora za pozicioniranje, borbeni avioni više zračnog prostora za manevriranje. Na ovim mapama ćete doživjeti neprestano mijenjajuće bitke i igraće izazove. Prilagodite se u letu dinamičnim događajima i katastrofama, poput pješčanih oluja u pustinjama Katara, rakete koja je lansirana iz Svemirskog centra Francuske Gvajane ili tornada koji prijete betonskim džunglama Južne Koreje.

Specijalisti
Odaberite svoju ulogu na bojnom polju i formirajte odred za svaku situaciju kroz novi sustav Specijalista. Zasnovani na četiri Battlefield klase, Specijalisti imaju jednu jedinstvenu Specijalnost i Odliku - ali ostatak njihovog oružja i opreme u potpunosti je prilagodljiv. Odabir i opremanje vaših Specijalista omogućuje vam stvaranje sinergija unutar vašeg tima i otvara opcije odgovaranja na sve borbene izazove.Vrhunski arsenal
Oslobodite svoju borbenu kreativnost kroz svestran arsenal vrhunskog oružja, vozila, mlažnjaka, helikoptera i potpuno nove opreme nadahnute bliskom budućnošću 2042. Pozovite Rangera, robotiziranog psa dizajniranog za bitku, pomoću posebnog pištolja Syrette oživite članove odreda izdaleka, upotrijebite kuku za hvatanje kako biste stigli do novih pozicija, odjenite wingsuit, lansirajte izviđački dron i još mnogo toga.

Nove sezone, novi sadržaj
Vi i cijela igraća zajednica napredovat ćete u Battlefield™ 2042 kroz sustav sezona, koji će kontinuirano donositi svježa ažuriranja igre. Temeljen na novim narativima, Seasons mod igranja će donositi sadržaje poput specijalnih vojnika, lokacija, oružja i vozila. Oni koji žele dodatno obogatiti svoja Battlefield™ 2042 iskustva mogu kupiti Year 1 Pass i osigurati 4 nova Specijalista, 4 Battle Passa i 3 Epic Skin kompleta ("Blistered Earth", "Tempest" i "Cold Blood").
Šifra: 149567
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 5030934123006
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA