Sony Playstation 4 5030935122985 Zoom
Sony Playstation 4 5030935122985 ps4 igra nhl 21

549,00 kn

  • na lageru dostupno za internet prodaju

Samo su najkreativniji, najinventivniji i najneustrašiviji igrači vrijedni veličanja u igri EA SPORTS NHL 21. Izgradi svoj put do slave u proširenom načinu Be A Pro i ostani zapamćen kao jedan od najboljih igrača lige. Promijeni svoj napad na ledu uz sve nove poteze, varke, trikove i manevre izbjegavanja nadahnute najvećim inovatorima u ligi. Prepoznaj kreativnost, prepoznaj revoluciju, prepoznaj budućnost. NHL 21. Prepoznaj veličinu.
NHL 21 unio je revoluciju u igru u neutralnoj zoni – dodana su provlačenja, odbijanci i ‘chipovi’. Spusti se i provuci pored ograde i obrambenog igrača dok te pokušava zaustaviti bodičekom. Odbij pločicu od ograde i oko protivnika ili se posluži stražnjim dijelom mreže da napraviš istu stvar. Ili jednostavno podigni pločicu pored zapanjenog braniča i ostavi ga u čudu dok juriš prema golu.
Umjetna inteligencija je optimizirana, tvoji suigrači sada se mogu sami osloboditi i poslati ti dodavanje u koraku kako bi mogao nastaviti juriti prema golu. Osim toga, bolje se pozicioniraju i otvoreniji su prema golu za dodavanja u zoni bulija. S druge strane pločice, AI će u obrani bolje usporavati protivnike na sredini leda i blokirati linije dodavanja.

World of Chel
Uz World of Chel lakše je nego ikad uskočiti i zaigrati sam ili povezati se s prijateljima i započeti put prema pobjedama i nagradama. Ove godine uveli smo Ranked Seasons – tu se možeš nadmetati za nagrade u svakom od četiri načina igranja i zaigrati u novom finalu EASHL Club.

Be a Pro
Potpuno novo iskustvo načina „Be A Pro“ pruža ti priliku da živiš život NHL igrača, na ledu i izvan njega. Zadivi stručno osoblje, izbori se za visoku poziciju na draftu i kreni u lov na slavu dok pokušavaš osigurati mjesto u početnoj postavi, osvojiti Stanleyev kup i postati novi najbolji igrač u ligi. Prepoznaj budućnost u načinu Be A Pro u sklopu igre NHL 21.

HUT
HUT je način igranja u NHL® 21 koji ti omogućuje da stvoriš postavu iz snova od NHL igrača, bivših igrača i legendi i da se s njima natječeš online. Složi momčad, pokupi nagrade i postani Ultimate Team.
Šifra: 145824
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 5030935122985
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA