Sony Playstation 4 5030949124104 Zoom
Sony Playstation 4 5030949124104 ps4 igra fifa 21 - champions edition

549,00 kn

  • na lageru dostupno za internet prodaju

FIFA 21 nudi više načina za igru nego ikad prije – uključujući UEFA Ligu prvaka i CONMEBOL Libertadores.
Eksplodiraj i projuri pored braniča uz novo agilno driblanje.
Brži rad nogu pruža veću kontrolu i brže reakcije u situacijama „jedan na jedan“, a novi posebni potezi ostavit će braniče u oblaku prašine.
Pozicijska osobnost povećava važnost pozicijske percepcije.
Najbolji svjetski napadači ostaju u ravnini s posljednjim braničem kako ne bi ušli u zaleđe, veznjaci ulaze u međuprostore i operiraju između linija, a najbolji braniči još učinkovitije zatvaraju linije dodavanja.
Protrčavanja ti daju nove mogućnosti kojima možeš utjecati na kretanje bez lopte u svojoj momčadi, revolucionariziraju izgradnju napada i pružaju dodatne načine za slamanje obrana.
Na temelju povratnih informacija iz zajednice izmijenili smo osnove nogometa u igri FIFA i poboljšali kvalitetu na svim dijelovima terena – sada ručno upravljaš udarcima glavom, blokiranje je ujednačenije, dodavanje inteligentnije, a povećana reaktivnost daje ti veću kontrolu sa i bez lopte.

FIFA 21 Ultimate Team

Udruži se s prijateljem u načinu FUT Co-op i nadmećite se za nagrade.
Udružite snage u načinima Division Rivals i Squad Battles, ostvarujte tjedne napretke i ispunjavajte potpuno nove ciljeve u suradničkom načini rada.

Do 12 Rare Gold paketa, 1 tjedno tijekom 12 tjedana
Stavku Cover Star Loan za pet FUT utakmica Career Mode Homegrown Talent, lokalnu mladu nadu vrhunskog potencijala
Izbor igrača FUT Ambassador Player Pick, izaberi jednu od tri kartice igrača za tri FUT utakmice
Posebno izdanje kompleta i stadiona za FUT

Career Mode

Novi dodaci obogaćuju utakmice, transfere i treninge i pružaju ti veću kontrolu nad momčadi dok je vodiš prema vrhu.
Uz interaktivni simulator utakmice doživjet ćeš nov način igranja sezone.
Uskoči u utakmicu ili je napusti i tako pokušaj utjecati na događaje na terenu ili preuzmi kontrolu u ključnim trenucima, poput kaznenih i slobodnih udaraca, dok pokušavaš promijeniti ishod utakmice.
Dorađeni sustav razvoja omogućuje ti da s više detalja utječeš na razvoj svojih igrača.
Pretvori desnog beka u desno krilo, defenzivnog veznog u stopera itd., a tijekom treninga možeš pratiti promjene osobina igrača i pratiti kako tvoja momčad napreduje.
Fokusiranost je nova osobina koja ti govori koliko je vjerojatno da će tvoj igrač biti na potrebnoj razini u ključnim trenucima.
Povećaj fokusiranost igrača pomoću sustava aktivnog treninga koji ti daje mogućnost pripreme grupnih treninga za poboljšanje ekipe.
Isplaniraj raspored treninga momčadi pomoću novog sustav upravljanja aktivnostima.
Odluči kada ćeš tijekom tjedna trenirati, a kada odmarati igrače u pokušaju da uravnotežiš fokusiranost igrača s njihovim moralom i pripremljenošću.
Poboljšani suparnika s umjetnom inteligencijom omogućuje protivnicima da se inteligentnije pripremaju za utakmice.
Novi sustavi omogućuju donošenje odluka vođeno umjetnom inteligencijom o čuvanju igrača, startovima na loptu, dodavanjima i driblanju kako bi te tijekom utakmice suočio s težim izazovima.
FIFA 21 Career Mode nudi veću realističnost transfera uz dostupnost ljudske i UI ekipe i novih načina ugovaranja igrača.
Šalji ponude za posudbu s mogućnošću kupnje s opcijskim ili obveznim odštetama u budućnosti kojima ćeš osigurati nove talente za svoju ekipu i reagiraj na prijedloge UI menadžera za zamjenu igrača dok pokušavaš ovladati tržištem.
Prilagodi svoj Career Mode uz nove mogućnosti početnog postavljanje.
Authentic Transfers omogućit će ti da uživaš u realističnijem doživljaju pregovaranja na tržištu igrača, a s opcijom Financial Takeover možeš povećati početni proračun i lakše izgraditi ekipu.

Šifra: 145471
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 5030949124104
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA