Sony Playstation 4 FIFA22 Zoom
Sony Playstation 4 FIFA22 ps4 igra fifa 22

319,00 kn

Doživite autentičnost bez premca u FIFA-i 22 uz najistinitije iskustvo Svjetske igre s najvećim nogometnim zvijezdama i momčadima.

Sa 17.000+ igrača u 700+ timova na 100 stadiona i više od 30 liga, FIFA 22 jedino je mjesto gdje možete igrati kultnu UEFA Ligu prvaka, UEFA Europsku ligu, potpuno novu UEFA Europsku konferencijsku ligu, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League , Bundesliga i LaLiga Santander. Glavni novitet igre FIFA 22 bit će takozvani Hypermotion Technology. Radi se tu o novom sustavu animiranja kretnji nogometaša u igri koji će biti korišten po prvi put u povijesti igara.

Do sada su se animacije za igru snimale individualno – nekoliko bi nogometaša došlo u studio, snimili bi svoje poteze i to bi bilo to. Sada je pak EA Sports organizirao snimanje 22 nogometaša u meču – pozvali su partnerske klubove Real Madrid i PSG Saint Germain koji su odigrali meč iza zatvorenih vrata noseći odijela Xsens. Od ostalih noviteta spominje se bolja inteligencija suigrača koji su svjesniji svoje okoline. Iz EA Sportsa kažu kako su im nove konzole omogućile da virtualni nogometaši imaju do šest puta više odluka koje samostalno mogu donositi. U obrambenom gameplayu AI bi trebao posebno paziti da djeluje kao taktička jedinica, tj. da zadržava oblik formacije koju igraju.
Šifra: 150919
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 FIFA22
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA