Sony Playstation 4 GOT SE Zoom
Sony Playstation 4 GOT SE ps4 igra ghost of tsushima standard edit

399,00 kn

Doživi iskustvo prave samurajske borbe u ponajboljoj igri tog žanra ikada!

U kasnom 13. stoljeću Mongolsko je carstvo opustošilo cijele nacije u svojoj kampanji za osvajanje istoka. Otok Tsushima jedino je što stoji između kopnenog Japana i velike mongolske invazije koju vodi nemilosrdan i pronicljiv general Khotun Khan.

Kako sve na otoku gori u prvom valu mongolskog napada, samurajski ratnik Jin Sakai ostaje jedan od zadnjih preživjelih članova svog klana. Odlučio je da će bez obzira na cijenu zaštititi svoje ljude i vratiti svoj dom. Mora zaboraviti na tradicije koje su ga oblikovale kao ratnika i krenuti novim putem, putem Ghosta, i u nekonvencionalni rat za slobodu Tsushime.

U ratom uništenoj Tsushimi prepoznaje se drevna ljepota

Istražite više od bojnog polja kako biste doživjeli feudalni Japan kao nikad dosad. U ovoj akcijskoj avanturi otvorenog svijeta putovat ćete prostranim krajolicima i proširivim terenom kako biste se suočili s bogatim likovima, otkrili drevne spomenike i skrivenu ljepotu Tsushime.

Istražite studiozno osmišljene regije koje prikazuju raznolikost života na ogromnom otoku, od valovitih polja i spokojnih hramova do drevnih šuma, sela i golih planinskih predjela Pronađite mir u tihim trenucima prirodne harmonije i samoću u trenucima koje ćete podijeliti s osobama kojima pomažete putem.

Uspon duha

Jin je odgajan i obučavan kao samuraj. Kada Mongoli glatko poraze samurajske snage, Jinov se svijet srušio. Suočio se s najtežom odlukom svog života: poštovati tradiciju i običaje svojeg samurajskog nasljeđa i ostati u bitci u kojoj ne može pobijediti ili skrenuti sa svog samurajskog puta kako bi zaštitio otok i svoje ljude svim mogućim sredstvima.

U toj misiji ponovnog osvajanja Tsushime Jin mora tražiti vodstvo te podršku starih prijatelja i novih neizvjesnih saveznika. Mora se osloboditi tradicije, postati nova vrsta ratnika i zaštititi ono što je ostalo od njegova doma i ljudi po svaku cijenu.

Blato, krv i čelik

Mongolski je neprijatelj nepredvidljiv u ratovanju i naoružanju. Poboljšajte se tako da prilagodite Janove vještine i naučite nove taktike kako biste obranili otok i zaštitili ljude Tsushime.

Izazovite protivnike u bliskoj borbi katanom i doživite jedinstvenu obuzimajuću samurajsku borbu. Usavršite rukovanje lukom kako biste smrtonosnom preciznošću eliminirali udaljene prijetnje. Razvijte taktike skrivanja i zavaravanja protivnika kako biste dezorijentirali neprijatelje i iznenada ih napali iz zasjede.

Prilagodljivi krajolik i organski pristup borbi Tsushimu čini savršenim igralištem za miješanje vještina, oružja i taktika kako biste pronašli savršenu kombinaciju borbe koja odgovara vašem stilu igre. Kako se Jinova priča otkriva, raznolikost i kreativnost postaju vaša najveća oružja.
Šifra: 143239
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 GOT SE
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA