Sony Playstation 4 NBA 2K22 Zoom
Sony Playstation 4 NBA 2K22 ps4 igra nba 2k22 standard edition

199,00 kn

Igraj kao tvoj omiljeni tim ili igrač u NBA i WNBA ligi. Uz odličnu grafiku i skoro savršene kontrole igraj kao nikada uz gromoglasno navijanje publike.

Kreni kroz MY CAREER mod iz početka, od gimnazije pa do NBA drafta. Upoznajte prijatelje izvan terena i neprijatelje na terenu jer vaš uspon na vrh zahtijeva različite preokrete. Hoćete li se proslaviti na koledžu ili profesionalno razvijati igru? Unutar NBA G ligi – ili oboje? Ili ćete sa sigurnošću odvesti svoju ekipu izravno u NBA? To je u potpunosti vaša priča.

BUDITE DIO VELIKE HOOPS ZAJEDNICE – Bilo u gradu (za PlayStation 5) ili u susjedstvu (za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC), živite svoj košarkaški život u najvećoj i najživljijoj zajednici obruča na svijetu. U MY PLAYER modu izgradi svoju vlastitu mrežu. U MY TEAM modu formiraj svoj tim iz snova.StvorI ultimativni fantasy spisak današnjih NBA zvijezda i jučerašnjih legendi u MyTEAM-u. Izuzetno korisno iskustvo prikupljanja i natjecanja, MyTEAM kombinira uzbuđenje otkrivanja i dobivanja vaših omiljenih karata igrača i intenzitet preuzimanja najboljih sastava koje MyTEAM zajednica može ponuditi.

Igrajte, zarađujte, izrađujte i natječite se kroz izazove, turnire i još mnogo toga. Na naslovnici se nalazi Luka Dončić, trenutno najbolji košarkaš u NBA, I DA DOLAZI IZ EUROPE.
Šifra: 150390
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 NBA 2K22
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA