Sony Playstation 5 5030939124787 Zoom
Sony Playstation 5 5030939124787 ps5 igra fifa 22

619,00 kn

Pogonjena Football tehnologijom, nova inačica na PlayStationu 5 i Xbox Series X|S gura igru naprijed revolucionarnim next-gen HyperMotion igraćim mehanikama koje u nebesa uzdižu svaki trenutak na terenu. HyperMotion integrira napredne motion capture podatke za cijele momčadi te strojno učenje kako bi podigao igranje svake utakmice u FIFA 22 na nove visine, iskorištavajući snagu konzola nove generacije za najrealističnije, najresponzivnije i najtečnije iskustvo igranja ikad viđeno. FIFA 22 donosi novu sezonu inovacija u svakom načinu igranja; uživajte u više dosljednosti između stativa s golmanskim reprogramiranjem koje donosi veću smirenost najvažnijoj poziciji na terenu, u Modu Karijere ostvarite svoje nogometne snove dok stvarate i vodite najnoviji klub do slave, VOLTA FOOTBALL vas nagrađuje za vaš stil preuređenim mehanikama te novim načinima igranja i napredovanja svake sezone a možete i ponovno svjedočiti nekima od najupečatljivijih nogometaša kao novim FUT Heroes u FIFA Ultimate Team, kao i osjetiti jedinstven ugođaj vaše sljedeće velike utakmice uz najautentičnije iskustvo ikad viđeno u jednoj EA SPORTS FIFA igri.

IGRAĆE MEHANIKE
HYPERMOTION IGRAĆA TEHNOLOGIJA
Novost za EA SPORTS FIFA i za konzole sljedeće generacije, HyperMotion prvi puta spaja dvije tehnologije, revolucionarizirajući virtualno igranje nogometa:

- Napredni 11v11 Match Capture: Xsens odijela po prvi put omogućuju vjerno repliciranje pokreta 22 profesionalna nogometaša koji igraju žestoku utakmicu na najvišoj razini
- Strojno učenje: Naši napredni i zaštićeni algoritmi za strojno učenje uče iz više od 8.7 milijuna frameova, te zatim stvaraju nove animacije u realnom vremenu.

Rezultat je realističnije, responzivnije i tečnije iskustvo igranja u svakoj utakmici u svakom načinu igranja igre FIFA 22 na konzolama nove gerenacije:

- Autentične kretnje cijele momčadi
- Temeljni tehnološki skok naprijed, Xsens odijela po prvi put su korištena kako bi snimila podatke 22 nogometaša dok igraju intenzivan nogomet na najvišoj razini. Podaci su bilježeni pri svakom dodiru, uklizavanju, sprintu, dodavanju i dvoboju te rezultiraju najvećim osvježenjem animacija.
- Zahvaljujući osvježavanju animacije, upravljanje loptom u FIFA-i 22 prirodnije je i fluidnije nego ikad prije.
- Humanizacija igrača - nove animacije igrača izvan igre i ambijentalno ponašanje pomažu oživjeti nogometaše na terenu. Vidjet ćete protivnike kako razgovaraju, pokazuju i usmjeravaju jedni druge na kontekstualnom temelju određene radnje.

DODATNE IGRAĆE ZNAČAJKE
Redizajnirane igraće mehanike stvaraju nova dostignuća koja ćete osjetiti u svim načinima FIFA 22 igranja. Reprogramiranje vratara donosi više smirenosti i dosljednosti najvažnijoj poziciji na terenu, nova fizika lopte usavršava svako dodavanje, udarac i gol, a eksplozivni sprint daje vam pravi osjećaj ubrzanja najbržih igrača.

MOD KARIJERE
Ispunite svoje nogometne snove u Modu Karijere FIFA 22 dok stvarate klub i vodite ga od kandidata za ispadanje do globalnog diva te uživajte u preuređenom iskustvu karijere igrača koje vam nudi više načina za napredak, postignuća i uranjanja u putovanje vašeg Pro igrača.

VOLTA FOOTBALL
VOLTA FOOTBALL vraća se sa još više stila diljem terena i novim načinima da izrazite vašu igraću osobnost te se povežete s vašim timom na uličnim igralištima diljem svijeta.

FIFA ULTIMATE TEAM
Izgradite svoju ekipu iz snova i natječite se u najpopularnijem FIFA načinu igranja, s tisućama igrača koje ćete dodati vašem klubu i bezbroj načina za prilagodbu vašeg kluba na terenu i izvan njega.

PRO CLUBS
Uz nove mogućnosti prilagodbe kako bi se vaš klub istaknuo na tribinama i na terenu, novi sustav rasta igrača koji vam daje kontrolu nad razvojem vašeg Virtual Pro-a i pojednostavljenu društvenu komponentu koja olakšava pronalazak vaše sljedeće igre.

NEUSPOREDIVA AUTENTIČNOST
Doživite autentičnost bez premca u FIFA 22 ss najvećim nogometnim zvijezdama i momčadima. S 17.000+ igrača u preko 700 timova na više od 90 stadiona i preko 30 liga.
PS5 izdanja neće se reproducirati na PS4 konzolama
Šifra: 150168
Robna marka:Sony Playstation 5
Kataloški broj: PS5 5030939124787
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA