UBISOFT FAR CRY6 Zoom
UBISOFT FAR CRY6 ps4 igra far cry 6 yara special day 1 ed

259,00 kn

Usvoji nasljeđe serijala Far Cry i igraj kao jedan od fanovima najdražih zlikovaca iz prošlosti u tri zasebne DLC epizode i prisjeti se hvaljenog izdanja FAR CRY 3: Blood Dragon Classic Edition koje po prvi put možeš igrati na konzoli PlayStation 4 i konzoli PlayStation 5.
Nova igra iz kultnog serijala FAR CRY vraća protagonista s glasom, egzotičnu lokaciju i donosi pomalo bizarnog suborca. Mjesto radnje, otok zvan Yara, zapravo je inspiriran Kubom. Tropsko mjesto i najsličnija destinacija originalnom Far Cryju te trojci iz 2012. godine. Glavni lik je Dani Rojas koji se mora pridružiti gerili koja se bori za slobodnu protiv diktatora Antona Castilla, a koji zajedno sa svojim sinom Diegom terorizira stanovništvo, a svi koji mu se suprotstave bivaju ubijeni. U Yari je najveća mapa koju ste do sada mogli istraživati u nekoj od Far Cry igara, prepuna džungli, prekrasnih plaža sa s centralnim mjestom radnje, glavnim gradom “Esperanza”. Dok igraš kao Dani Rojas, uživi se u život vojnog dezertera koji se pridružio gerilskim revolucionarnim snagama. Kako bi poboljšao izglede protiv Antónove vojske, moraš usvojiti filozofiju Rješavača, opremiti se jedinstvenim i iznenađujućim novim oružjima, vozilima i životinjskim suputnicima uz koje ćeš zapaliti iskru revolucionarnog pokreta koji će do temelja spaliti tiranski režim.

Sadržaj sezonske propusnice
DLC 1 „Vaas: Insanity“ DLC 2 „Pagan: Control“ DLC 3 „Joseph: Collapse“ FAR CRY 3: Blood Dragon Classic Edition Komplet „Blood Dragon Set“ sadrži 7 Blood Dragon predmeta koje možeš iskoristiti u igri Far Cry 6.
Šifra: 150937
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 FAR CRY6
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA