Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

elipso black november 2022
DE LONGHI ECAM250.33.TB Zoom
DE LONGHI ECAM250.33.TB aparat za kavu

398,04 € 411,31 €

2.999,00 kn 3.099,00 kn

  • na lageru dostupno za internet prodaju

Cappuccino Sistem slika

Cappuccino Sistem


Kombinirajući paru, zrak i mlijeko, aparat za kavu proizvodi bogatu i kremastu pjenu za najbolji cappuccino, kao iz kafića.

Thermoblock sistem zagrijavanja slika

Thermoblock sistem zagrijavanja


De'Longhi Thermoblock sustav brzo zagrijava vodu do savršene temperature. To se postiže zagrijavanjem samo one količine vode potrebne za taj napitak.

Uklonjiva jedinica za varenje slika

Uklonjiva jedinica za varenje


Jedinica za varenje se može potpuno ukloniti i jednostavno očistiti vodom. Njezinim uklanjanjem pruža se pristup unutrašnjosti aparata.

Elipso black november 2022

Potražite preko 2000 artikala po brutalnim akcijskim cijenama do 30% popusta. Akcija traje od 01.11. do 30.11.2022. ili do isteka zaliha. Na određenim proizvodima, koji su posebno označeni kraj glavne slike, iskoristitie dodatne pogodnosti: 3 godine osiguranja ili 2 godine osiguranja od loma ekrana u periodu od 01.11. do 30.11.2022. ili do isteka zaliha.
Magnifica S Smart

Jednostavno intuitivan za savršen espresso, ovaj automatski uređaj za kavu svojom intuitivnom upravljačkom pločon s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem i nazivima recepata krajnjem korisniku omogućava jednostavnu interakciju.
Samo jednim pritiskom tipke napravite jedan od 4 predefiniranih napitaka na bazi kave (espresso, 2xespresso, kava ili duga kava). Uz već predefinirane recepte, uređaj sadrži ugrađen napredni cappuccino sustav za izradu kremastih mliječnih pjena.
Jednostavna rotacija središnje tipke omogućuje Vam da povećate ili smanjite intenzitet arome, ovisno o Vašim preferencijama. Dodirom na ostale tipke, brzo i jednostavno možete izabrati između duge i kratke kave. Uživajte u vrućoj kavi ili onoj na srednjoj ili na niskoj temperaturi.
Maksimalna higijena i jednostavni postupci čišćenja zahvaljujući uklonjivoj jedinici za kuhanje i ladici za kapanje s rešetkom koja se može ukloniti u perilici posuđa.
Aparat odlikuje i ugrađeni čelični mlinac za kavu koji je ispitan da ostvaruje 100% preciznosti. U mogućnosti ste ga namjestiti prema 13 postavki za mljevenje.
Sadrži uklonjivi spremnik za vodu (ukupnog kapaciteta 1,8l) s indikatorom razine vode.
Glossy (sjajno) kućište i tipke osjetljive na dodir.
Mogućnost programiranja automatskog gašenja.
Autoprogrami ispiranja i uklanjanja naslaga kamenca.
Funkcija uštede energije i mirovanja.
Šifra: 146487
Robna marka:DE LONGHI
Kataloški broj: DEL ECAM250.33.TB
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za kavu
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA