PHILIPS HD8916 09 Zoom
PHILIPS HD8916 09 aparat za kavu

5.499,00 kn 4.299,00 kn

  • 12 rata bez kamata, 358,25 kn/ mjesec

  • Provjeri dostupnost, na lageru u određenim prodavaonicama i internet prodaji

  • Dostava 35 kn

AquaClean slika

AquaClean


AquaClean je Philipsov patentirani filtar za vodu, posebno dizajniran za poboljšanje kvalitete kave pročišćavanjem vode.

philips rasprodaja 2020

Philips rasprodaja 2020

Rasprodaja traje od 11.01.2020 do isteka zaliha.

Ukusni Latte Macchiato pritiskom tipke.
6 napitaka
Integrirani vrč za mlijeko
Sjajna crna
AquaClean
Mlinci su napravljeni od visokotehnološke keramike: izuzetno su čvrsti i precizni. Svježa zrna nježno se melju, bez rizika od pregrijavanja, čime se izvlače najbolji okusi i aroma te pruža superioran okus kave za najmanje 20 000 šalica. Bez obzira na to želite li popiti espresso, kavu ili mlijeko, super-automatski aparat za čas će vam pripremiti savršeni napitak. AquaClean je patentirani filtar za vodu, dizajniran za poboljšanje kvalitete kave pročišćavanjem vode. Osim toga, sprječava nakupljanje kamenca u sustavu za vodu u aparatu za kavu: redovito mijenjajte filtar i napravite do 5000* šalica bez uklanjanja kamenca. Ovaj aparat za espresso svoj sklop za kuhanje kave automatski pere vodom prilikom pokretanja ili isključivanja aparata, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Redovitim uklanjanjem kamenca produžuje se trajanje aparata za espresso. Ovaj aparat obavijestit će vas kada bude potrebno ukloniti kamenac. Zaslonskim porukama navodit će vas što i kada trebate učiniti. Podesite dužinu, odaberite jednu od 5 jačina arome i 5 postavki mlinca. Lako možete prilagoditi i unijeti u memoriju dužinu, jačinu, temperaturu i okus svakog napitka. Istražujte, eksperimentirajte i skombinirajte željeno piće! Uživajte u većem prostoru i dužem razdoblju bez nadopunjavanja zahvaljujući spremnicima za zrna kave, vodu i otpad velikog kapaciteta u izuzetno kompaktnom dizajnu. Savršena mliječna pjena zahvaljujući tehnologiji Latte Perfetto - svaka kava koju pripremite bit će obogaćena svilenkastim slojem mlijeka koji budi okusne pupoljke.
Thermoblock osigurava vruću kavu i cappuccino za vašu obitelj od prve šalice, u tren oka. Tajna je u njegovom laganom kućištu od aluminija i nehrđajućeg čelika koje brzo postiže visoke temperature. Nakon svake uporabe očistite ostatke mlijeka pomoću funkcije MILK CLEAN. Jedinstveno čišćenje vrča za mlijeko jednim dodirom omogućuje temeljito čišćenje sustava za mlijeko nakon svake uporabe
Prilagodite i spremite svoj osobni korisnički profil. Dodirom gumba moći ćete odabrati espresso, kavu i sva druga pića pripremljena po vlastitoj želji.
Šifra: 129546
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI HD8916/09
Kategorija: MALI KUĆANSKI > APARATI ZA KAVU
Jamstvo:2 godine