REMINGTON HC7130 Zoom
REMINGTON HC7130 šišač za kosu

52,96 €

  • na lageru dostupno

Mi znamo koliko vam je važno da uvijek izgledate elegantno i dobro njegovano, i baš zato smo sigurni da ćete voljeti naš Pro Power Titanium šišač, koji je napravljen kako bi vam pružio savršenu dužinu šišanja za tren oka. Ovaj inovativni šišač koristi naprednu geometriju oštrica koja je napravljena kako bi maksimalno pojačala učinkovitost šišanja za uredno podrezivanje, omogućujući vam da postignete profesionalne rezultate u vlastitom domu. Objedinjujući svoj Pro Power motor za dvostruku učinkovitost šišanja* i AccuAngle oštrice s kutom od 42 stupnja za oštrije podrezivanje, možete se osjećati samouvjereno svaki put kada u ruke uzmete šišač Pro Power Titanium. Oštrice od titana pružaju izdržljivost i izvedbu, brzo podrezujući dlake blizu kože svakim potezom, dok inovativni SlideSelect podesivi nastavci omogućuju precizno oblikovanje izgleda. Bilo da je riječ o faded beard izgledu ili uređenoj kratkoj bradi, vi možete odabrati postavke za duljine skraćivanja od 1 - 44 mm kako biste bili sigurni da ćete uvijek izgledati elegantno. Pro Power Titanium može bežično raditi do 60 minuta, pa se nikada se nećete morati brinuti da će vas prekinuti na pola puta tijekom oblikovanja, no ako biste radije ostali povezani, dostupna je i opcija korištenja s električnim kablom. Štoviše, kabel se može izvaditi iz uređaja uslijed čega se šišač jednostavno pohranjuje i prenosi, ako je potrebno, a dolazi s uljem i četkom za čišćenje kako bi oštrice bile u vrhunskom stanju.
Pro Power motor pruža dvostruku izvedbu šišanja*
Dvostruka izvedba šišanja* znači da se svake sekunde podreže više kose, a s izborom dužina od 1 - 44 mm, možete se uvijek osjećati samopouzdano i izgledati elegantno.

Napredna geometrija oštrica
Pro Power motor je napravljen kako bi neprekidno pojačavao učinkovitosti šišanja za uredno podrezivanje kose*, omogućujući vam da postignete profesionalne rezultate u vlastitom domu.
Napredna geometrija oštrica
AcuAngle oštrice
SlideSelect podesivi nastavci s automatskim blokiranjem
Oštrice sa slojem titana
Rad s kablom/ bežično s do 60 minuta rada
Vrijeme punjenja: 14 - 16 sati
Oštrice zaobljenog vrha
Mehanizam s oštricama može se skinuti i isprati vodom
USB funkcionalnost
2 podesiva češlja od 1 do 44 mm
LED lampica indikator punjenja
5 godine jamstva
Četkica za čišćenje
Bočica ulja
Šifra: 133324
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON HC7130
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za šišanje
Jamstvo:5 godine
Aktivni asortiman:DA