Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

braun muška njega ljeto 2024
BRAUN 1011003257 Zoom
BRAUN 1011003257 brijaći aparat s5 51-m1000s

92,80 € 132,59 €

  • na lageru dostupno

Tehnologija AutoSense slika

Tehnologija AutoSense


Tehnologija AutoSense očitava gustoću vaše brade i prilagođava joj svoj rad, uklanjajući više dlačica pri svakom brijanju.

Mokro / Suho brijanje slika

Mokro / Suho brijanje


Bilo gdje i bilo kada. Ovaj muški brijaći aparat je 100% vodootporan te prikladan i za mokru i za suhu upotrebu, certificirani s IPX7 vodootpornim certifikatom.

Baterija slika

Baterija


Nevjerojatna snaga u malom pakiranju. Visokokvalitetna litij-ionska punjiva baterija omogućuje, ovisno o načinu rada, trajanje od 30 do 50 minuta.

Braun muška njega ljeto 2024

Njega za kosu, bradu i tijelo uz Braun akcije u Elipsu! Akcija traje od 01.07.2024. do 18.08.2024. ili do isteka zaliha.
Električni brijaći aparat Braun Series 5 olakšava brijanje svojim trima fleksibilnim oštricama koje se prilagođavaju konturama vašeg lica.

Sustav EasyClean omogućuje brzo i jednostavno čišćenje bez skidanja brijaće glave.

Litij-ionska baterija pruža do 3 tjedna brijanja. 5-minutno brzo punjenje dostatno je za 1 brijanje.

Ovaj brijaći aparat je 100% vodootporan za mokru i suhu upotrebu.
Kompatibilan je sa sustavom EasyClick za dodatne funkcionalnosti brijaćeg aparata.

Istaknute značajke:

Lako do temeljitog brijanja: ovaj brijaći aparat ima 3 fleksibilne oštrice koje se fluidno prilagođavaju konturama vašeg lica, dok sustav EasyClean omogućuje brzo i jednostavno čišćenje bez skidanja glave brijaćeg aparata.
Učinkovitost i kod zahtjevnijih brada: tehnologija AutoSense očitava značajke vaše brade i prilagođava rad motora njezinoj gustoći, hvatajući i podrezujući više dlačica pri svakom brijanju.
Litij-ionska baterija za do 3 tjedna brijanja (do 50 minuta rada). 5-minutno brzo punjenje dostatno je za jedno brijanje.
100% vodootporni električni brijaći aparat za mokru i suhu upotrebu.

Sadržaj pakiranja:

1x električni brijaći aparat Series 5, boje mente
1x zaštitni poklopac
1x utikač SmartPlug koji se automatski prilagođava naponu 100-240 V diljem svijeta
1x četkica za čišćenje
Šifra: 155272
Robna marka:BRAUN
Kataloški broj: BRAUN 1011003257
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA