Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

BRAUN 9417s Zoom
BRAUN 9417s brijači aparat 9417s, srebrni

563,94 €

4.249,01 kn

  • na lageru dostupno

Brijači Aparati – Series 9 slika

Brijači Aparati – Series 9


Najefikasniji na svijetu,a opet osobito nježan. Braun proizvode za mušku njegu tijela,osim poznate njemačke kvalitete i dizajna za svakodnevno korištenje

Mokro / Suho brijanje slika

Mokro / Suho brijanje


Bilo gdje i bilo kada. Brijači aparati za mušku njegu tijela tvrtke Braun u potpunosti su vodootporni, certificirani s IPX7 vodootpornim certifikatom.

Brijače glave slika

Brijače glave


Braun proizvode za mušku njegu tijela, osim poznate njemačke kvalitete izrade i dizajna za svakodnevno korištenje, odlikuju i druge bitne značajke.

Električni brijaći aparat za muškarce, glava 4+1 i trimer ProLift, s baterijom koja traje 60 minuta, za mokro i suho brijanje 1, 3 i 7-dnevne brade
Braunov najbolji brijaći aparat: Series 9 Pro najučinkovitiji je brijaći aparat na svijetu,* a sada je postao još bolji zahvaljujući novoj brijaćoj glavi ProHead.
Učinkovit i nježan, bez obzira radi li se o 1, 3 ili 7-dnevnoj bradi: zahvaljujući našem jedinstvenom trimeru ProLift, ovaj električni brijaći aparat za muškarce s lakoćom podiže i podrezuje problematične dlačice.
Učinkovitiji** i nježan: inovativni trimer ProLift i Braunova jedinstvena sonična tehnologija pomažu da brijanje bude do 10% brže** te samim time i nježnije.
Hvata kompliciranije dlačice na zahtjevnijim područjima: redizajnirani i poboljšani prekidač za preciznost zaključava glavu brijaćeg aparata za još bolju kontrolu i lakše hvatanje problematičnih dlačica.
Proizveden u Njemačkoj: ovaj električni brijaći aparat za muškarce 100% je vodootporan i može se koristiti s pjenom i gelom te čak i pod tušem.
*testirano u usporedbi s vodećim proizvodima u najvišem cjenovnom razredu
**u odnosu na dosadašnju liniju Braun Series 9
Učinkovit i nježan, bez obzira radi li se o 1, 3 ili 7-dnevnoj bradi.. Novi Series 9 Pro učinkovit je i nježan, bez obzira brijete li 1, 3 ili 7-dnevnu bradu. Njegov jedinstveni trimer ProLift podiže i podrezuje duge i polegnute dlačice. Brijaći aparat lako hvata čak i problematične dlačice zahvaljujući redizajniranom prekidaču za preciznost koji je posebno koristan za zahtjevnija mjesta. 100% vodootporan do 5 m, ovaj električni brijaći aparat za muškarce može se koristiti za mokro i za suho brijanje.
*testirano u usporedbi s vodećim proizvodima u najvišem cjenovnom razredu

Šifra: 150935
Robna marka:BRAUN
Kataloški broj: BRAUN 1011002811
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA