Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

BRAUN 9465cc sivi Zoom
BRAUN 9465cc sivi brijači aparat 9465cc, sivi

663,48 €

  • na lageru dostupno

Brijači Aparati – Series 9 slika

Brijači Aparati – Series 9


Najefikasniji na svijetu,a opet osobito nježan. Braun proizvode za mušku njegu tijela,osim poznate njemačke kvalitete i dizajna za svakodnevno korištenje

Baterija slika

Baterija


Braun proizvode za mušku njegu tijela, osim poznate njemačke kvalitete izrade i dizajna za svakodnevno korištenje, odlikuju i druge bitne značajke.

Brijače glave slika

Brijače glave


Braun proizvode za mušku njegu tijela, osim poznate njemačke kvalitete izrade i dizajna za svakodnevno korištenje, odlikuju i druge bitne značajke.

Učinkovit i nježan, bez obzira radi li se o 1, 3 ili 7-dnevnoj bradiNovi Series 9 Pro učinkovit je i nježan, bez obzira brijete li 1, 3 ili 7-dnevnu bradu. Njegov jedinstveni trimer ProLift podiže i podrezuje duge i polegnute dlačice. Nadalje, dolazi s jedinicom 5-in-1 SmartCare Center koja ga održava higijenski čistim i funkcionalnim kako bi svakog dana bio kao nov. A zahvaljujući redizajniranom prekidaču za preciznost, brijanje zahtjevnijih dlačica na kompliciranijim mjestima sada je puno lakše.
Smart care centar za čišćenje, za brijaći aparat kao nov
Opis
Jednim pritiskom na gumb jedinica 5-in-1 SmartCare Center pametno odabire odgovarajući program čišćenja, automatski puni i higijenski čisti te podmazuje i suši vaš brijaći aparat. Moćna litij-ionska baterija pruža do 60 minuta brijanja, a ima i mogućnost 5-minutnog brzog punjenja za brzinsko brijanje. Naš dosad najnapredniji brijaći aparat, novi Series 9 Pro, ima inovativnu glavu s 5 brijaćih elemenata kao i novi trimer ProLift dizajniran za nježno podrezivanje čak i zahtjevnijih dlačica - bez obzira radi li se o 1, 3 ili 7-dnevnoj bradi. Braunova jedinstvena sonična tehnologija s 10.000 mikrovibracija pomaže nježno uhvatiti više dlačica.
Šifra: 150936
Robna marka:BRAUN
Kataloški broj: BRAUN 1011002815
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA