Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REMINGTON WSF4810 Zoom
REMINGTON WSF4810 ženski brijač

21,10 €

  • na lageru dostupno

Za svilenkasto glatku kožu tu je Compact Lady brijaći aparat, koji će učiniti da vaša koža slobodna od dlačica u tren oka. Neovisno o tome jeste li na odmoru ili odijevate omiljenu ljetnu haljinu, ovaj kompaktni, lagani brijaći aparat koji radi na baterije je napravljen za brzo i ugodno brijanje, posebno ako ste u žurbi a želite imati kontrolu i držati dlačice urednima. Hipoalergena mrežica pomaže u sprečavanju posjekotina - čak i na nezgodnim mjestima koja su teško dostupna. Brijaći aparat se može koristiti na mokro ili na suho, pa ga možete uzeti sa sobom pod tuš. Koji god način brijanja odabrali, uživat ćete u prekrasno glatkoj koži u tren oka.

HIPOALERGENA NAKRIVLJENA MREŽICA
Izbjegnite posjekotine s ovom pametnom mrežicom koja je nakrivljena pod kutom da prati linije vašeg tijela. Brijanje nije nikada bilo tako brzo, lagano i glatko.

SAVRŠENI SUPUTNIK NA ODMORU
Kompaktna veličina i mala težina čine ga idealnim za ubaciti u kofer - bez da morate ostaviti par cipela kod kuće. Radi na baterije i može se koristiti pod tušem ili gdje god vam najviše odgovara.

· Mrežica štiti kožu od porezotina

· Nagnuta hipoalergena mrežica slijedi obrise vašeg tijela za brze i ugodne rezultate

· Kompaktan i lagan dizajn idealan za putovanja

· Dvostruki trimer je idealan za bikini zonu i zaostale dlačice

· Može se koristiti pod tušem: za suho ili mokro korištenje

· Ušica za vješanje za pohranjivanje

· Četkica za čišćenje

· Radi na baterije: 2 x AAA baterije uključene

· 2 godine jamstva
Šifra: 152088
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON WSF4810
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA