Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REMINGTON XR1570 Zoom
REMINGTON XR1570 brijaći aparat

125,95 €

  • na lageru dostupno

LiftLogic oštrice  slika

LiftLogic oštrice


S Remington Ultimate Rotary Series R9 brijaćim aparatima doživite novo iskustvo podrezivanja, brijanja i održavanja svoje brade.

Briga o konturama vašeg lica slika

Briga o konturama vašeg lica


Remington se pobrinuo da iskustvo brijanja za svakog muškarca postane što je više moguće ugodno, a da rezultati budu savršeni.

100% vodootporan  slika

100% vodootporan


Brijaći aparati Ultimate Rotary Series su uređaji koje ne krasi samo vrhunski dizajn. Aparati za brijanje će ostaviti snažan dojam na vas.

Predstavljamo brijaći aparat Ultimate Rotary Series R9 kojeg ne krasi samo vrhunski dizajn, već ima i najnapredniju tehnologiju podrezivanja ikada. U snažnoj crnoj boji uz trendovski krom i s detaljima u Remingtonovoj crvenoj boji, ovaj aparat za brijanje će ostaviti snažan dojam na vašu kupaonicu, kao i na vašu rutinu brijanja.

ComfortSpin glave brijaćeg aparata okreću se u izmjeničnim smjerovima, čime se smanjuje iritacija kože za postizanje glatkog brijanje osjetljive kože. Stavljajući vašu udobnost na prvo mjesto, glave brijaćeg aparata kreću se u više smjerova, plutaju i okreću se kako bi se prilagodile svim konturama vašeg lica, čineći brijanje oko linije čeljusti i jagodičnih kostiju jednostavnim. Kako biste zaštitili kožu tijekom brijanja, Ultimate Rotary Series R9 također ima antimikrobni sustav zaštite.

Uživajte u LiftLogic oštricama koje vam pružaju bolju izvedbu podrezivanja*. Pomažući vam da postignete glađe brijanje, prva oštrica podiže i drži dlačice napetima, dok ih druga oštrica učinkovito skraćuje bliže samom folikulu dlake. A ako imate bilo kakve neželjene dlake ili trebate skratiti zaliske, možete upotrijebiti podesivi styler.

Ako volite mokro brijanje,razveselit će vas činjenica da je Ultimate Rotary Series R9 100% vodootporan. Možete objediniti jutarnje brijanje s tuširanjem ili jednostavno koristiti aparat s gelom i pjenom za brijanje osjetljive kože.
Glatko brijanje osjetljive kože
Ultimate Series R9 brijaći aparat stavlja udobnost na prvo mjesto u procesu brijanja. ComfortSpin glave se vrte oko osi, pogodujući osjetljivoj koži lica i pružajući najglađe rezultate brijanja ikada.
Kako to funkcionira? Vanjski prsten svake glave okreće se u smjeru suprotnom od kazaljki na satu, dok se unutarnji nožići okreću u smjeru kazaljki na satu. Okretanje u suprotnim stranama stvara manje trenja i smanjuje osjetljivost kože.

Temeljitije brijanje
LiftLogic oštrice pružaju vam izvedbu temeljitijeg brijanja*. Pomažu vam u postizanju glađih rezultata brijanja, prva oštrica podiže i drži dlačice napetima prije nego što ih druga oštrica skrati blizu same folikule dlake.
ComfortSpin glave aparata
LiftLogic oštrice
Antimikrobni sustav zaštite
Glave brijača pokreću se u više smjerova
Podesivi styler
100% vodootporan
Trimer za detalje
Sa snagom litija – do 60 minuta korištenja
Vrijeme punjenja: 90 minuta
LED zaslon
Mogućnost brzog punjenja u 5 minuta
Kovčežić za pohranjivanje
Bežični rad
Stalak za punjenje
Turbo način rada
Putno zaključavanje

Šifra: 133401
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON XR1570
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA