Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

XIAOMI BHR7456EU Zoom
XIAOMI BHR7456EU brijaći aparat; 3 glave; s101

29,00 €

  • na lageru dostupno

Electric Shaver S101 nudi novo iskustvo brijanja!
Uređaj dolazi s tri brijaće glave s dva reda oštrica, odnosno po 18 oštrica veće gustoće za još ugodnije i osvježavajuće iskustvo brijanja!
Uređaj ima neovisni plutajući sustav s 3 oštrice i 6 smjerova te vrlo lako rješava složene i zamršene brade.
Osigurava stabilan izlaz pri velikoj brzini te izuzetnu snagu čak i pri niskim razinama baterije.
Uređaj ima 3 kompleta mreža s oštricama s dva prstena gdje je područje brijanja veće od mreža s oštricama s jednim prstenom. Brijanje je tako i do tri puta brže i štedi se vrijeme, a uređaj pokriva 6 kutova brijanja koji se precizno prilagođavaju svakoj crti lica Uređaj dolazi uz IPX7 vodootpornost te je kao takav potpuno periv kao i njegove odvojive oštrice koje nude jednostavno i temeljito čišćenje.
Šifra: 160102
Robna marka:XIAOMI
Kataloški broj: XIAOMI BHR7456EU
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA