Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

revlon ljetna akcija 2024
REVLON 1011001682 Zoom
REVLON 1011001682 revlon četka 2 u 1

53,70 € 71,54 €

  • na lageru dostupno

Revlon ljetna akcija 2024

Akcija traje od 01.07.2024. do 18.08.2024. ili do isteka zaliha.
Ovo jedinstveno sušilo za kosu opremljeno je IONSKOM TEHNOLOGIJOM koja omogućuje raspršivanje kapljica vode u kosi negativnim ionima za njezino brže sušenje. Kosa je na taj način njegovana, glatka i sjajnija te istovremeno manje neuredna i naelektrizirana.
Keramički premaz pomaže smanjiti oštećenja kose zbog pretjeranog oblikovanja, ujednačujući raspodjelu topline koja brzo prodire u kosu iznutra prema van.
Za izglađivanje kose stvorite volumen korijenima i lijepo uvijenim krajevima - Ne morate koristiti drugi uređaj da biste dobili valove.
Manje vremena, manje oštećenja dizajnirano za brzu i ravnomjernu raspodjelu zraka na kosi kako bi se osušilo i brže oblikovalo za manje oštećenja topline
Ergonomska ručka 3 brzine / 2 brzine, hladni vrh i lagani dizajn okretni kabel bez zapetljanja
Miješane najlonske čekinje i čekinje od gipke pomažu prianjanju kose na zakrivljenom rubu za poboljšani volumen i kontrolu glatkih, sjajnih rezultata.
Šifra: 141466
Robna marka:REVLON
Kataloški broj: REVLON 1011001682
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Četke i uvijači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA