Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

BRAUN  SES 9-720 Zoom
BRAUN SES 9-720 epilator ses9-720

198,95 €

  • na lageru dostupno

Tehnologija SensoSmart™  slika

Tehnologija SensoSmart™


Nova generacija Braunovih epilatora opremljena je tehnologijom SensoSmart™ koja stavlja stručno vodstvo kroz epilaciju izravno u vaše ruke

Tehnologija Wet & Dry 100% vodootporan epilator slika

Tehnologija Wet & Dry 100% vodootporan epilator


Bežični epilator za suhu i mokru epilaciju, može se koristiti u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bila što nježnija.

Tehnologija MicroGrip  slika

Tehnologija MicroGrip


Tehnologija pinceta Micro-Grip za uklanjanje i dlačica sitnih poput zrnca pijeska. Riješite se dlačica brže nego prije i to tako da rezultati traju dulje.

Braun Silk-épil 9-720, epilator za dugotrajno uklanjanje dlačica, ružičasto-zlatni, brijaća glava, tehnologija pinceta MicroGrip, nastavak za visokofrekventnu masažu za izuzetno nježno uklanjanje dlačica, bežična mokra i suha epilacija
LAKOĆA KORIŠTENJA: Epilator s širokom pokretljivom glavom za lakše i učinkovitije uklanjanje dlačica.
GLATKA KOŽA: Tehnologija pinceta MicroGrip (40 pinceta) pruža glatku kožu tjednima, a ne danima.
PRAKTIČAN: Ergonomska drška omogućuje praktično korištenje na svim dijelovima tijela.
UGODNOST: 100% vodootporan - može se koristiti u kadi ili pod tušem, za manje bolnu epilaciju.
TEMELJITOST: Svjetlo Smartlight na dršci otkriva i najtanje dlačice za izuzetno temeljito uklanjanje dlačica.
Braun Silk-épil 9-720 ima široku epilacijsku glavu za izuzetno brzu epilaciju. Uživajte u tjednima glatke kože, kao nakon salonskog tretmana, zahvaljujući tehnologiji MicroGrip koja s 28 pinceta uklanja i dlačice duljine tek 0,5 mm, kako bi vaša koža bila glatka tjednima a ne samo danima. Brijaća glava i glava s trimerom pružaju dodatne mogućnosti za osjetljiva područja. Epilator je 100% vodootporan što znači da ga možete koristiti u kadi ili pod tušem, pa će epilacija biti gotovo bezbolna.
Sadržaj pakiranja:
1 X epilator
1 X brijaća glava
1 X glava s trimerom
1 X vrećica
1 X četkica za čišćenje
1 X punjač
Brijanje, podrezivanje i epilacija za dugotrajno glatku kožu
Ultra brzi rezultati
Silk-épil 9 ima široku glavu za bržu epilaciju i ultra brze rezultate. Dodatni nastavci u ovom kompletu omogućuju brijanje, podrezivanje i epilaciju za glatku kožu tjednima, a ne samo danima.
Epilacija u jednom potezu
Riješite se dlačica brže nego prije i to tako da rezultati traju dulje. Tehnologija MicroGrip i 40% šira glava uklanjaju više dlačica jednim potezom za učinkovitiju epilaciju.
Nježno brijanje
Bez obzira radi li se o bikini-zoni ili pazusima, koristite brijaću glavu iz ovog kompleta namijenjenu izuzetno osjetljivim područjima, tako da dlačice obrijete a ne čupate ih iz korijena.
Teško dostupna mjesta
Nema više tih mjesta do kojih je teško doći. Novi Silk-épil 9 prilagođava se svakoj konturi za učinkovitu epilaciju, čak i na zahtjevnijim područjima poput koljena ili pazuha.
Glatka i blistava koža
Uklanjanje dlačica iz korijena osigurat će vam primjetno glađu kožu, pa će i vaše noge biti svilenkaste.
Brijanje i podrezivanje
Brijaća glava pretvara epilator u pravi pravcati brijaći aparat, dok glava s trimerom omogućuje podrezivanje dlačica.
Nastavak za visokofrekventnu masažu
Novi Silk-épil 5 dolazi s masažnim nastavkom koji pomaže smanjiti osjećaj boli kako biste vi mogli uživati u izuzetno nježnoj epilaciji.
Wet & Dry
Uređaj je 100% vodootporan i ima protukliznu dršku pa se možete epilirati u kadi ili pod tušem. Kada se provodi redovito i pod vodom, epilacija postaje gotovo bezbolna.
Senzor pritiska
Tehnologija SensoSmart™ vodi vas kroz epilaciju vodeći računa o tome da koristite adekvatnu razinu pritiska na kožu. Kada pritišćete presnažno, pali se crveno svjetlo.

Šifra: 142096
Robna marka:BRAUN
Kataloški broj: BRAUN 1011002004
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Depilatori
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA